Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Θα κάνω τα πάντα για να...» - Ξέσπασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα (Video)

«Θα δείτε στις επόμενες ώρες την αλήθεια με αποδεικτικά στοιχεία»

11 Φεβρουαρίου 2023 11:40
Survivor All Star: «Θα κάνω τα πάντα για να...» - Ξέσπασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Ελλάδα βρίσκονται από χθες η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα που αποβλήθηκαν από το Survivor All Star. Οι δύο παίκτριες κατηγορήθηκαν από τον Νίκο Μπάρτζη ότι έκαναν χρήση κινητού τηλεφώνου στον Άγιο Δομίνικο. Παράλληλα, δείτε εδώ για πρώτη φορά τον άγνωστο αδερφό του Μάριου Πρίαμου.

Κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η Ασημίνα Χατζηανδρέου συνοδευόταν από άντρες της Παραγωγής, ωστόσο απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Παιδιά θα τα μάθετε όλα. Πολλά υπάρχουν και πολλά θα ακούσετε και σίγουρα όλα είναι αλήθειες», είπε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star. Μάλιστα πριν από λίγες ώρες έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Για το unfollow στον Άρη Σοϊλέδη η ίδια απάντησε χωρίς δισταγμό: «Αυτό έχει γίνει πριν φύγω για το Survivor». Στη συνέχεια ως προς τη δήλωση της Μαρίας Αντωνά ότι είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο, σχολάισε: «Και τι σημαίνει αυτό. Έχω αποχωρίσει από το παιχνίδι και ασχολούμαστε με τρίχες τώρα».

Επιπλέον πρόσθεσε: «Εγώ με την Κατερίνα βιώνουμε μια πολύ άσχημη ψυχολογική φάση αυτή τη στιγμή. Και θα δείτε στα επόμενα 2-3 24ωρα την αλήθεια με αποδεικτικά στοιχεία, φωτογραφίες και τα πάντα».

Στη συνέχεια απαντώντας σε ερώτηση για το αν μετάνιωσε που έκανε χρήση κινητού η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και θα το δείτε στα επόμενα stories μου».

Τέλος ως προς το αν προτίθεται να κάνει αγωγή απάντησε: «Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share