Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 7/2: «Σεισμός» στις δύο παραλίες! Αυτοί είναι οι τελευταίοι παίκτες που μπαίνουν στο Survivor All Star

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

7 Φεβρουαρίου 2023 12:45
Survivor All Star spoiler 7/2: «Σεισμός» στις δύο παραλίες! Αυτοί είναι οι τελευταίοι παίκτες που μπαίνουν στο Survivor All Star
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Το Survivor είναι το παιχνίδι των μεγάλων ανατροπών και αυτό, σίγουρα, ισχύει πολύ περισσότερο για την All Star έκδοσή του, με κάθε μέρα να επιφυλάσσει και μια έκπληξη για τους παίκτες στις δύο παραλίες, που βλέπουν τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Κάθε εβδομάδα, άλλωστε, κανείς δε γνωρίζει πώς θα είναι οι συνθέσεις των δύο ομάδων. Τη μια μέρα υπάρχουν οικειοθελείς αποχωρήσεις, την άλλη αποβάλλονται παίκτες, την τρίτη έρχονται νέοι παίκτες στην καλύβα και φέρνουν νέα δεδομένα στην καθημερινότητα Διασήμων και Μαχητών.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι για όποιους παίκτες εισέρχονται στο παιχνίδι, οι παλιότεροι επιχειρούν να τους διώξουν άμεσα, ώστε να μη… ριζώσουν, ειδικά αν βλέπουν πως δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή αγωνιστική κατάσταση. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο Κρις Σταμούλης έχει αναδειχθεί δύο συνεχόμενες εβδομάδες ως υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ και η Ρία Κολοβού είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Survivor All Star: Οι τελευταίοι που «εισβάλλουν» στο ριάλιτι

Το δεδομένο των εκπλήξεων, όμως, με τις νέες «εισβολές» δεν έχει τελειώσει εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, νέοι παίκτες αναμένεται να βρεθούν στο ριάλιτι και πρόκειται να προκαλέσουν «θύελλα» αντιδράσεων με τις επιλογές της παραγωγής, μην περνώντας σε καμία περίπτωση αδιάφοροι.

Όπως μαθαίνουμε, πρόκειται για ορισμένα κορίτσια κι έναν άνδρα, που θα βάλει «φωτιά» στην παραλία, όπου θα διαλέξουν να τον τοποθετήσουν. Αναμένεται, δε, με πολύ μεγάλη αγωνία να γίνουν γνωστά τα ονόματα των παικτών, που θα είναι και οι τελευταίοι, που μπαίνουν στο παιχνίδι, σε μια απόφαση που μοιάζει οριστική.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share