Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Survivor All Star spoiler 3/2: Η πιο οριακή ψηφοφορία που έγινε! Τα ποσοστά των παικτών που έδιωξαν τον Κώστα Αναγνωστόπουλο από το Survivor All Star

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

3 Φεβρουαρίου 2023 08:00
Survivor All Star spoiler 3/2: Η πιο οριακή ψηφοφορία που έγινε! Τα ποσοστά των παικτών που έδιωξαν τον Κώστα Αναγνωστόπουλο από το Survivor All Star
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Αν το Survivor ήταν ήδη ένα παιχνίδι πολύ μεγάλων ανατροπών, τότε το Survivor All Star ξεπερνά κάθε φαντασία και, φυσικά, κανείς εκ των παικτών δεν πρέπει να νιώθει ασφαλής στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτή η εβδομάδα, για άλλη μια φορά, είχε... από όλα. Εκτός του γεγονότος, ότι Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το παιχνίδι, οι Μαχητές χρειάστηκε να προχωρήσουν σε συνεχόμενες ψηφοφορίες, ώστε να υποδείξουν τέσσερις στο σύνολο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Οι παίκτες, που τέθηκαν στην κρίση του κοινού, ήταν τελικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Εύη Σαλταφερίδου, ο Κρις Σταμούλης και η Ρία Κολοβού. Από το ξεκίνημα, φυσικά, αναμενόταν μια πολύ δυνατή ψηφοφορία, με τις πληροφορίες μας στο τέλος να επιβεβαιώνονται και τον μισθοφόρο να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, μη δικαιώνοντας τις αγωνιστικές προσδοκίες.

Survivor All Star: Τα ποσοστά μιας ψηφοφορίας... σε αγωνία

Για πολλούς, η ψηφοφορία αυτή υπήρξε μια έκπληξη ως προς τον παίκτη, που έφυγε. Αλλού πόνταραν οι περισσότεροι, ακούγοντας τα τέσσερα ονόματα, και αλλού έκατσε τελικά η μπίλια, με τον «πειρατή» να κάνει το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα. Μάθαμε, όμως, ότι αυτό έγινε μέσα από μια πολύ οριακή ψηφοφορία για όλους, χωρίς σαφές φαβορί, δείχνοντας τελικά το δρόμο της αποχώρησης στον Κώστα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Εύη τα πήγε καλύτερα από όλους με ένα 37%, που την κράτησε όρθια στο παιχνίδι. Ο Κρις ακολούθησε με 23%, με τη Ρία να είναι πολύ κοντά του στο 22%, για να μείνει ένα 18% στον Αναγνωστόπουλο, σε μια «μάχη» στήθος με στήθος, που όμως δεν τον έβγαλε στον αφρό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share