Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023

Survivor spoiler 06/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Αυτοί είναι ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

6 Φεβρουαρίου 2023 20:31
Survivor spoiler 06/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Αυτοί είναι ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star spoiler: Η νέα εβδομάδα του Survivor All Star έχει έρθει γεμάτη εξελίξεις για τους παίκτες στις δύο παραλίες, οι οποίοι δίνουν κάθε μέρα τον υπέρ πάντων αγώνα τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν έστω και μια εβδομάδα ακόμη στο νησί, ελπίζοντας να φτάσουν όλο και πιο κοντά στο στόχο της τελικής επικράτησης.

Σε κάθε επεισόδιο διαπιστώνουμε, ότι τίποτα δεν χαρίζεται σε κανέναν παίκτη, αν και η αλήθεια είναι πως είναι συγκεκριμένοι εκείνοι, που μπαίνουν στο στόχαστρο κάθε εβδομάδα. Αυτό διαπιστώθηκε στο τελευταίο επεισόδιο, με τον Κρις Σταμούλη να βρίσκεται ξανά στην κρίση του κοινού από επιλογή της ομάδας του, αν και παραδέχθηκε πως θα έκανε το ίδιο στη θέση των συμπαικτών του.

Πολλά είναι, βέβαια, αυτά που πρόκειται να δουν τα μάτια μας το επόμενο χρονικό διάστημα. Για αυτό, άλλωστε, μας προμήνυσαν στο νέο trailer οι Μαρτίκας και Ασημακόπουλος, οι οποίοι έχουν βάλει… στο μάτι τον Ηλία Γκότση και είναι βέβαιο, ότι θα υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις, καθώς ο νικητής του δεύτερου κύκλου δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Survivor All Star: Ο δεύτερος παίκτης που βγαίνει από την κάλπη

Πριν φτάσουμε εκεί, όμως, όπως και σε οποιοδήποτε άλλο μελλοντικό έργο, υπάρχει πρωτίστως ένα αγώνισμα ασυλίας, που θα κρίνει πολλά στις δύο παραλίες. Στο συμβούλιο, δε, είναι βέβαιο πως θα σημειωθούν εντάσεις εκ νέου και, στο τέλος, θα υπάρξει ένας δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι Διάσημοι είναι αυτοί, που επικρατούν σε αυτό το αγώνισμα για ακόμη μια φορά, με αποτέλεσμα η μπλε ομάδα να χρειαστεί να ψηφίσει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Athensmagazine,gr, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος θα αναδειχθεί μέσα από την κάλπη ενώ (χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα 100%) τρίτη υποψήφια φαίνεται πως θα είναι η Μελίνα Μεταξά ή η Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share