Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 6/2: Ακολουθεί λιμοκτονία! Αυτή η ομάδα κερδίζει στο αγώνισμα ασυλίας

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

6 Φεβρουαρίου 2023 08:46
Survivor All Star spoiler 6/2: Ακολουθεί λιμοκτονία! Αυτή η ομάδα κερδίζει στο αγώνισμα ασυλίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Μια νέα εβδομάδα έχει ξεκινήσει στο Survivor All Star, με τους παίκτες να παλεύουν για την επιβίωσή τους και τα πάντα να κρέμονται… από μια κλωστή από στιγμή σε στιγμή, όπως μας έχει δείξει κάθε επεισόδιο ξεχωριστά στο ριάλιτι.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν χθες (5/2) για άλλη μια φορά, ώστε να ξεκινήσει ο νέος κύκλος υποψηφιοτήτων, αποχωρήσεων, γκρίνιας, ίντριγκας και… πολλών ακόμη. Το αποτέλεσμα ήταν οι Διάσημοι να συνεχίσουν να έχουν μια πολύ φετινή παράδοση έναντι των Μαχητών με 12-6 στις συνολικές νίκες, κερδίζοντας ασυλία, έπαθλο και… μουσακά, αφήνοντας την μπλε ομάδα να «βυθιστεί» στην εσωστρέφεια εν όψει του συμβουλίου του νησιού.

Η αλήθεια είναι, ότι ορισμένοι παίκτες βρήκαν την ευκαιρία να επιτεθούν στους υπόλοιπους, με τους οποίους μοιράζονται την παραλία, με τον Ηλία Γκότση παρδόξως να είναι στο στόχαστρο, όπως φάνηκε και από το τελευταίο trailer. Μπορεί να μη βγαίνει ακόμη υποψήφιος και ο Κρις Σταμούλης να τέθηκε στην κρίση του κοινού, ωστόσο όλοι κοιτάζουν προς το πλευρό του νικητή του δεύτερου κύκλου.

Survivor All Star: Η ομάδα που παίρνει τη δεύτερη ασυλία

Σήμερα (6/2), όμως, έχουμε ένα νέο επεισόδιο και μια νέα μέρα, με τις δύο ομάδες να «κονταροχτυπιούνται» για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Η μπλε ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είχε αποτύχει πλήρως και δε θα ήθελε ξανά όλοι οι υποψήφιοι να έρθουν από τη δική της πλευρά.

Ποιος, ωστόσο, θα είναι ο νικητής της ασυλίας αυτής; Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, νικητές θα είναι εκ νέου οι Διάσημοι, ανεβάζοντας τον πήχη στο 13-6 αναφορικά με τις νίκες και φέρνοντας εκ νέου σε δύσκολη θέση τους Μαχητές.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share