Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor All Star trailer 6/2: «Μήπως δεν έχεις και τόση αυτοπεποίθηση;» - Μαρτίκας και Ασημακόπουλος βάζουν μπρος σχέδιο για να διώξουν τον Γκότση!

Βάζουν στο στόχαστρο τον νικητή του δεύτερου κύκλου!

6 Φεβρουαρίου 2023 07:42
Survivor All Star trailer 6/2: «Μήπως δεν έχεις και τόση αυτοπεποίθηση;» - Μαρτίκας και Ασημακόπουλος βάζουν μπρος σχέδιο για να διώξουν τον Γκότση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer: Τρομερές είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star, εκεί όπου κανείς και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, με τον Ηλία Γκότση, μάλιστα, να μπαίνει στο στόχαστρο από συμπαίκτες και αντιπάλους, που θέλουν να βγάλουν από τη μέση έναν επικίνδυνο παίκτη, κάτι που επιχειρεί και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι παίκτες, που δείχνουν να τα βάζουν μαζί του, με τον Ηλία Μπόγδανο να «καρφώνει» τις προθέσεις του πρώτου και το δεύτερο να κατηγορεί τον νικητή του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσησ, ότι ίσως δεν έχει και τόσο αυτοπεποίθηση.

Λίγο αργότερα, οι δύο ομάδες συναντώνται για ένα ακόμη σημαντικό αγώνισμα ασυλίας, με την κόκκινη να έχει κερδίσει στο προηγούμενο, μαζί με το έπαθλο του… μουσακά. Σε έναν ακόμη σκληρό στίβο μάχης, πάντως, άπαντες τα δίνουν όλα.

Δείτε το trailer:

Survivor All Star: «Βόμβα» από Κώστα Αναγνωστόπουλο - Αποκάλυψε την ποινή που πρότεινε ο Ατζούν για Ασημίνα – Δαλάκα

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μετά την συμμετοχή του στο Survivor All Star. Ο παίκτης, που αποχώρησε ενοχλημένος από το ριάλιτι επιβίωσης, αποκάλυψε τον λόγο που η Ασημίνα Χατζηανδρέου κι η Κατερίνα Δαλάκα παραμένουν ακόμα στον Άγιο Δομίνικο και την ποινή που πρότεινε ο παραγωγός του παιχνιδιού, Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Ο Ατζούν δε θα πάει σήμερα αλλά Δευτέρα ή Τρίτη και θα μιλήσει με τα κορίτσια και όχι μόνο. Η ποινή που πρότεινε ήταν να μην φάνε 5 έπαθλα αλλά κανείς από τους 5 τους συγκεκριμένους παίκτες που ρώτησε δε δέχτηκε και πολύ πιθανό να θέλει να τους αλλάξει γνώμη.

Αυτά, τα υπόλοιπα από την άλλη εβδομάδα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

αποκάλυψη Αναγνωστόπουλου για ποινή Δαλάκα και Ασημίνας

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share