Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Έξαλλος ο Τάκης Καραγκούνιας με Γκότση και Μπόγδανο - «Εσείς κάθεστε και εγώ...»

Τι συνέβη;

5 Φεβρουαρίου 2023 23:35
Survivor All Star: Έξαλλος ο Τάκης Καραγκούνιας  με Γκότση και Μπόγδανο - «Εσείς κάθεστε και εγώ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Μεγάλη ένταση στην καλύβα των Μαχητών με τον έξαλλο Τάκη Καραγκούνια να διαμαρτύρεται έντονα ότι οι συμπαίκτες του δεν τον βοηθούν με τις εργασίες και πιο συγκεκριμένα ο Ηλίας Γκότσης και ο Μπόγδανος.

Έντονα παράπονα από συγκεκριμένους παίκτες των Μπλε πως δεν κάνουν δουλειές στην καλύβα, εξέφρασε ο Τάκης Καραγκούνιας. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Εμφανώς εκνευρισμένος ο Τάκης είπε ότι «δεν γίνεται να κουβαλάω εγώ ξύλα και οι άλλοι να κάθονται» αναφερόμενος όπως εξήγησε στη συνέχεια στον Ηλία Μπόγδανο και τον Ηλία Γκότση.

Εκείνοι ενοχλήθηκαν από τα σχόλια του Τάκη και του απάντησαν πως πάντα βοηθούν όταν υπάρχει ανάγκη στην καλύβα.

«Άμα μου λεγες να βοηθήσω δεν θα ερχοόουν;» λέει ο Μπόγδανος με τον Τάκη να επιμένει πως μάζευε ξύλα μόνος του. Οι τόνοι ανέβηκαν αλλά οι παίκτες τα βρήκαν μετά από λίγο με τον Τάκη Καραγκούνια να ζητά συγγνώμη.

Πάντως είναι προφανές ότι το κλίμα έχει «χαλάσει» στη μπλε καλύβα κι ενώ οι Μαχητές μετρούν 5 σερί ήττες στα αγωνίσματα.

Survivor All Star: Ανησυχούν οι Μπλε για τη Μελίνα - «Έχει απομονωθεί και είναι απότομη»

Προβληματισμός επικρατεί στη Μπλε ομάδα καθώς η Μελίνα Μεταξά όπως λένε οι συμπαίκτες της δείχνει να έχει απομακρυνθεί πολύ από όλους.

«Έχει μια τάση απομόνωσης τον τελευταίο καιρό… απομονώνεται πολύ. Έχω κάνει προσπάθεια να την προσεγγίσω αλλά είναι παγωμένη και απότομη. Νιώθω ότι μέσα της σιγοβράζει ένας θυμός και ένα παράπονο που δεν εξωτερικεύεται», δήλωσε στην κάμερα ο Ηλίας Γκότσης.

Συζητώντας το ίδιο θέμα με άλλους συμπαίκτες του ο Ηλίας Μπόγδανος ακούγεται να λέει για την Μελίνα ότι «όταν κάναμε τον απολογισμό όλη η ομάδα μαζί», έφυγε.

«Σίγουρα δεν την λες πρωταγωνιστή της ομάδας. Ούτε στην καλύβα συμμετέχει σε δουλειές, ούτε σε συζητήσεις είναι παρούσα. Είναι άφαντη. Περιμένω να δω πότε θα ενταχθεί», δήλωσε μεταξύ άλλων ο παίκτης των Μαχητών.

Από την πλευρά της η Εύη Σαλταφερίδου είπε ότι και η ίδια έχει παρατηρήσει μια περίεργη συμπεριφορά από τη Μελίνα και επιθυμεί να της μιλήσει, καθώς ενδέχεται να την έχει καταβάλλει ψυχολογικά το γεγονός ότι έχει τραυματιστεί και δεν μπορεί να αγωνιστεί εδώ και καιρό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share