Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Survivor All Star: «Λάβα» ο Μπο! «Δεν θα ζητήσω...» - Η φαρμακερή απάντηση στην Καρολίνα Καλύβα

Αυτό ήταν το μήνυμα που του έστειλε

3 Φεβρουαρίου 2023 09:07
Survivor All Star: «Λάβα» ο Μπο! «Δεν θα ζητήσω...» - Η φαρμακερή απάντηση στην Καρολίνα Καλύβα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Ο Μπο μίλησε ξανά για την Καρολίνα Καλύβα, «πέταξε» τη φαρμακερή ατάκα του και αποκάλυψε τι έλεγε το μήνυμά της όταν βγήκε από το ριάλιτι επιβίωσης. Παράλληλα, δείτε εδώ τα ποσοστά των παικτών που έδιωξαν τον Κώστα Αναγνωστόπουλο από το Survivor All Star.

Όσον αφορά τις αναρτήσεις που έκανε κατά της Καρολίνας Καλύβα μετά το ειδύλλιο που είδαμε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο survivor, o Μπο είπε: «Αν την στεναχώρησα, δεν θα ζητήσω συγγνώμη, αλλά ήμουν στεναχωρημένος για να στεναχωρήσω κάποιον και μετά κατάλαβα και μόνος μου ότι αυτό το πράγμα δεν έχει νόημα. Ήταν μια αντίδραση που έγινε, δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό, αν αναλογιστούμε το κακό που δεχτήκαμε».

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Ήταν μια πολύ ωραία, μικρή σχέση, πολλά υποσχόμενη. Περνούσαμε πολύ ωραία, είχαμε τρυφερές στιγμές. Όλα αυτά που δείχνουν μια σχέση ότι μπορεί να πάει παρακάτω».

Όταν ρωτήθηκε αν θα βρεθούν σε εκδήλωση, θα μιλήσουν; Και τότε ο ράπερ είπε αστειευόμενος: «Υπάρχει περίπτωση να την σκοτώσω», απαντώντας έτσι στην δήλωση της Καρολίνας: «Τι θα κάνει ο Μπο, θα με σκοτώσει;»

Και δεν έμεινε εκεί αποκάλυψε και το μήνυμα της Καρολίνας, ενώ εκείνη όταν ρωτήθηκε στο Πρωινό Μας δεν ήθελε να αναφέρει τι έγραψε στο Μπο. Του ζήτησε συγγνώμη!

Survivor All Star: "Βόμβα" για την Κατερίνα Δαλάκα - "Ήταν ο λόγος που αποχώρησα..."

Ο Βασίλης Σίμος βρέθηκε καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωινιάτικα σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Survivor All Star μετά την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Με την ευκαιρία, δείτε ποιός παίκτης θα αποχωρήσει απόψε από το Survivor.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την περίοδο που βρέθηκε μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο, καθώς συμμετείχαν στον ίδιο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

«Θυμάμαι, επειδή την έχω ζήσει εγώ την Κατερίνα, ότι είχαμε προστριβές, τσακωμούς και ήταν και ένας λόγος που αποχώρησα τότε από το παιχνίδι, επειδή τα έβαλα με ό,τι καλύτερο είχε το project εκείνη την περίοδο», αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Βασίλης Σίμος.

Και συμπλήρωσε για την Κατερίνα Δαλάκα: «Ήταν η καλύτερη παίκτρια, μπήκε για να τονώσει το παιχνίδι στο Ελλάδα-Τουρκία. Δε μπορώ όμως να αναιρέσω ότι η Κατερίνα είναι μία πάρα πολύ καλή παίκτρια.

Εγώ τότε δεν μπορούσα να συμφωνήσω με το εγώ που είχε, ότι εγώ μπορώ να κάνω αυτό, να τα βάλω με άντρες. Εγώ έχω μάθει να είμαι πιο ομαδικός παίκτης. Η Κατερίνα, επειδή κάνει ένα ατομικό άθλημα, είναι λογικό να έχει έναν εγωισμό παραπάνω» ανέφερε στη συνέχεια ο Βασίλης Σίμος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share