Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου - "Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις..." - Η απάντηση για την σχέση Πρίαμου - Καρολίνας

Πως τοποθετήθηκε η τραγουδίστρια;

24 Ιανουαρίου 2023 20:41
Survivor All Star: Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κάμερα της εκπομπής του Alpha "Super Katerina" συνάντησε την Ελευθερία Ελευθερίου στο δρόμο και η δημοσιογράφος θέλησε να πάρει μια δήλωση.

Η γνωστή τραγουδίστρια μετά τον σάλο των ημερών λόγω των όσων έγιναν στο Survivor All Star, με τον σύντροφό της Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την σύντροφο του ράπερ Μπο, Καρολίνα Καλύβα, έγινε έξαλλη όταν είδε το τηλεοπτικό συνεργείο. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόσφατη σκληρή δήλωση του Μπο.

Η ίδια δεν περίμενε με τίποτα ότι θα την συναντούσαν στο δρόμο και δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή της.

«Ελάτε κορίτσια, δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου φανερά ενοχλημένη και φυσικά έφυγε χωρίς να κάνει καμία δήλωση.

Survivor: Ο Βο μετά την προδοσία της Καρολίνας πήγε Βέρτη και εκείνος τον υποδέχτηκε στην πίστα με... κερατάκια! (video)

Survivor All Star: Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε τα τρυφερά φιλιά του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα. Κι όπως όλα δείχνουν ο Μάριος και η Καρολίνα είναι το νέο παράνομο ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο σύντροφος της παίκτριας και δημοφιλής καλλιτέχνης Bo το Σάββατο 21/1 βρέθηκε στο «Γεια σου» και μίλησε για πρώτη φορά για το σκάνδαλο, τονίζοντας πως είναι κάτι που τον πείραξε πολύ.

Ωστόσο, το ίδιο βράδυ που προβλήθηκε το επεισόδιο ο Bo βρέθηκε στον νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, με τον καλλιτέχνη να τρολάρει από την πίστα.

Συγκεκριμένα την ώρα που ο Νίκος Βέρτης, ερμήνευε το τραγούδι «Φεύγω» που μιλάει για προδοσία, τον κοίταξε και του έκανε «κερατάκια».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share