Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 23/1: «Δεν το ήθελα...» - Σε τραγική κατάσταση η Καρολίνα Καλύβα

Η αντίδρασή της όταν έγινε γνωστή η «προδοσία» στον Μπο

23 Ιανουαρίου 2023 10:11
Survivor All Star spoiler 23/1: «Δεν το ήθελα...» - Σε τραγική κατάσταση η Καρολίνα Καλύβα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Η Καρολίνα Καλύβα έχει γίνει από χθες (22/1) η «πέτρα του σκανδάλου» στο Survivor All Star, με το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο να αποκαλύπτεται, βάζοντας στη μέση και τις σχέσεις τους, δηλαδή τον Μπο και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Οι δυο τους, απομονωμένοι σε μια καλύβα μακριά από τις παραλίες Μπλε και Κόκκινων, ήταν συνέχεια αγκαλιά κι έδιναν παθιασμένα φιλιά στο στόμα ενώ τα... πλέον πρώην ταίρια τους, τους στήριζαν και τους περιμέναν πως και πως να επιστρέψουν Ελλάδα. Story που θυμίζει ξεκάθαρα Μαριαλένα - Σάκη και Λιβάνη.

Από πολλούς το όλο θέμα χαρακτηρίστηκε στημένο, αλλά σύμφωνα με όσα μας μεταφέρει η δική μας πηγή από τον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται να αληθεύει 100% το περιστατικό.

Η αποδεδειγμένα χρόνια τώρα έγκυρη πηγή μας, αφού μας αποκάλυψε ποιος βγαίνει σήμερα υποψήφιος προς αποχώρηση μας μετέφερε πως μετά το συμβούλιο του νησιού όπου ο Γιώργος Λιανός είπε στην Καρολίνα και τον Μάριο ότι «σας είδαμε» αλλά δεν τους αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το αν δηλαδή προβλήθηκε το φιλί τους ή πόσο τρυφερές ήταν οι στιγμές που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Καρολίνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα κι αυτό γιατί... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share