Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Ο Μουτσινάς "κάρφωσε" Ευρυδίκη Βαλάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο - Το σχόλιο "φωτιά" για τον "χωρισμό" τους (Video)

«Γιατί έκαναν λες και...»

19 Ιανουαρίου 2023 16:59
Survivor All Star: Ο Μουτσινάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Η χθεσινοβραδινή αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη προκάλεσε έκπληξη τόσο στους τηλεθεατές τους ριάλιτι, όσο και στους φίλους της. Παράλληλα, η πρώην συμπαίκτριά της Λάουρα Νάργες έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα για την αποχώρησή της.

Στο άκουσμα του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, όλοι οι παίκτες "πάγωσαν" καθώς κανείς τους δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη ενώ σοκαρισμένος έδειξε να είναι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αφού χαιρέτησε τους συμπαίκτες της, έπεσε στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Βασάλου ψιθιρίζοντάς του τρυφερά λόγια. Αυτό το τετ α τετ ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο θέλησε να σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς την Πέμπτη 19/1 μέσα από την εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι.

«Γιατί έκαναν λες και...»

«Οι άλλοι γιατί έκαναν σαν να χώρισαν προχθές; Δεν μπορώ να μπω στο τρυπάκι του αν έχουν χωρίσει, βαριέμαι έχω και προσωπική ζωή. Είπε “να φέρεις την κούπα στο σπίτι, ποιο σπίτι”; Παιδιά το περιμένατε εσείς να βγει η Βαλαβάνη. Εγώ εκείνη τη στιγμή ήθελα ένα κοντινό στον Κώστα Παπαδόπουλο που μας έχει πρήξει με τα follow και τους followers. Τι είπε ο Νικολάκος, άλλο followers άλλο φανς», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Survivor All Star Spoiler 19/01: Έσκασε η "βόμβα"! Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι (Video)

Survivor All Star Spoiler 19/01: O Τούρκος παραγωγός του Survivor All Star ρίχνει στο παιχνίδι τρία ονόματα προκειμένου να δώσει νεύρο σε Διάσημους και Μαχητές. Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο για τα ουρλιαχτά Ασημίνας και Τάκη μετά το συμβούλιο!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη στην εκπομπή «Πρωινό μας», ένας γνωστός ψαροντουφεκάς μπάινει στο παιχνίδι. Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Κορόμι. Ποιοι θα χαρούν τις υπηρεσίες του; Η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που θα τον χαρεί και θα γεμίσει το στομάχι της με ψάρια.

Από την άλλη πλευρά ο Κρις Σταμούλης γυρνά για να ολοκληρώσει ότι άφησα στη μέση. Όλοι θυμόμαστε το σκηνικό με τον Αλέξη Παππά και την τιμωρία… πείνας που του είχε επιβληθεί επειδή αγνόησε τους κανόνες του παιχνιδιού. Ο Σταμούλης, λοιπόν, εντάσσεται στο δυναμικό της μπλε ομάδας. Στην ομάδα των Μαχητών μπαίνει και η Ρία Κολοβού.

Και οι τρεις παίκτες αναμένεται να μπουν την ίδια ημέρα στο παιχνίδι. Μένει να δούμε, λοιπόν, αν οι τρεις προσθήκες θα δώσουν άλλη πνοή στις προσπάθειες των δύο ομάδων.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share