Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 19/1: Ουρλιαχτά Ασημίνας και Τάκη μετά το συμβούλιο - «Με μένα δε θα ασχοληθείς ξανά...»

Χαμός μόλις έκλεισαν οι κάμερες!

19 Ιανουαρίου 2023 11:10
Survivor All Star spoiler 19/1: Ουρλιαχτά Ασημίνας και Τάκη μετά το συμβούλιο - «Με μένα δε θα ασχοληθείς ξανά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star έχει έρθει φέτος να μας προσφέρει κορυφαίες συγκινήσεις και ανατροπές, με τις έριδες και την ίντριγκα να επικρατούν από την πρώτη κιόλας μέρα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μιας και μιλήσαμε, μάλιστα, για ίντριγκα, ο Τάκης Καραγκούνιας δε θα μπορούσε παρά να αποκληθεί ως... μάστορας σε αυτό το κομμάτι. Ο μισθοφόρος, που φέτος έχει βρει και το... συνάδελφό του, Κώστα Αναγνωστόπουλο, δείχνει να επιχειρεί να κατευθύνει καταστάσεις και να στοχεύσει σε άλλους παίκτες με διαφορετική προσέγγιση, πιο ήρεμη σε σύγκριση με όσα είχε βγάλει πέρυσι.

Ένας από τους στόχους φαίνεται πως είναι και η Ασημίνα Χατζηανδρέου κι ένα σχόλιο στο συμβούλιο δεν άρεσε καθόλου στην ποδοσφαιρίστρια. Ο Τάκης αναφέρθηκε σε ένα σχόλιο της και, τελικά, θέμα αποτέλεσε ξανά η αγωνιστικότητα της Ασημίνας, η οποία του επεσήμανε πως πρέπει να ασχοληθεί με τον εαυτό του και όχι με τα στατιστικά κάθε παίκτη σε αγώνες.

Survivor All Star: Η διαμάχη πίσω από τις κάμερες

Η κόντρα αυτή, όμως, είχε και συνέχεια μόλις έκλεισαν οι κάμερες, μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο συμβούλιο. Εκεί, η Ασημίνα μαινόμενη επιτέθηκε φραστικά στον Τάκη, φωνάζοντας πως πρέπει να σταματήσει να ασχολείται με την ίδια και την αγωνιστικότητά της.

Ο Τάκης απάντησε, περιέργως, σε ήπιους τόνους για άλλη μια φορά, δείγμα της στρατηγικής που ακολουθεί, κάτι που έκανε την Ασημίνα να αντιδράσει ακόμη πιο έντονα. Σε εκείνο το σημείο, οι υπόλοιποι παίκτες επιχείρησαν να τη σταματήσουν, λέγοντάς της πως δεν πρέπει να «ωθήσει» τα πράγματα στα άκρα και δε διαχειρίζεται σωστά την κατάσταση, με αποτέλεσμα το περιστατικό να λάβει τέλος

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share