Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Εμείς που σε ξέρουμε και σε ζήσαμε καλά σε...» - Το όλο νόημα μήνυμα της Λάουρας Νάργες για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη (photo)

«Είχαν άλλη ουσία τα πράγματα τότε και είμαστε...»

19 Ιανουαρίου 2023 12:34
Survivor All Star: «Εμείς που σε ξέρουμε και σε ζήσαμε καλά σε...» - Το όλο νόημα μήνυμα της Λάουρας Νάργες για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star και η πρώην συμπαίκτριά της Λάουρα Νάργες έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα για την αποχώρησή της.

Η Λάουρα Νάργες λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αποχώρηση της παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης έγραψε δυο λόγια για την πρώην συμπαίκτριά της στο Survivor.

«Εμείς που σε ξέρουμε και σε ζήσαμε καλά σε...» - Το όλο νόημα μήνυμα της Λάουρας Νάργες για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Είσαι δυνατή, έχεις τσαγανό, ανταγωνιστικότητα, πάθος και στηρίζεις πάντα τον συμπαίκτη σου ό,τι και να συμβαίνει. Εμείς που σε ξέρουμε και σε ζήσαμε καλά σε θαυμάζουμε πολύ. Πόσο μάλλον εγώ, δεν έφευγες από το πλάι μου. Ξέρεις εσύ.

Τότε, σε μία άλλη εποχή, που περνάγαμε όμορφα, γελάγαμε, λέγαμε αστεία και κάναμε φάρσες ο ένας στον άλλον. Ο μόνος σκοπός; Να ζήσουμε την εμπειρία και να έρθουμε κοντά στον εαυτό μας.

Και να περάσουμε καλά!!! Είχαν άλλη ουσία τα πράγματα τότε και είμαστε τυχεροί που το ζήσαμε έτσι. I’m proud of you girl. Όλα για καλό συμβαίνουν, πάντα» έγραψε στο instastory της.

Το όλο νόημα μήνυμα της Λάουρας Νάργες για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor All Star

Survivor All Star Spoiler 19/01: Έσκασε η "βόμβα"! Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι (Video)

Survivor All Star Spoiler 19/01: O Τούρκος παραγωγός του Survivor All Star ρίχνει στο παιχνίδι τρία ονόματα προκειμένου να δώσει νεύρο σε Διάσημους και Μαχητές. Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο για τα ουρλιαχτά Ασημίνας και Τάκη μετά το συμβούλιο!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη στην εκπομπή «Πρωινό μας», ένας γνωστός ψαροντουφεκάς μπάινει στο παιχνίδι. Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Κορόμι. Ποιοι θα χαρούν τις υπηρεσίες του; Η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που θα τον χαρεί και θα γεμίσει το στομάχι της με ψάρια.

Από την άλλη πλευρά ο Κρις Σταμούλης γυρνά για να ολοκληρώσει ότι άφησα στη μέση. Όλοι θυμόμαστε το σκηνικό με τον Αλέξη Παππά και την τιμωρία… πείνας που του είχε επιβληθεί επειδή αγνόησε τους κανόνες του παιχνιδιού. Ο Σταμούλης, λοιπόν, εντάσσεται στο δυναμικό της μπλε ομάδας. Στην ομάδα των Μαχητών μπαίνει και η Ρία Κολοβού.

Και οι τρεις παίκτες αναμένεται να μπουν την ίδια ημέρα στο παιχνίδι. Μένει να δούμε, λοιπόν, αν οι τρεις προσθήκες θα δώσουν άλλη πνοή στις προσπάθειες των δύο ομάδων.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share