Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Τα έχωσε άγρια η Παναγιώταρου στην Ελέτσι για τον Σχίζα - «Τα έβγαλε από το μυαλό της...»

«Με ενόχλησε πάρα πολύ μπορώ να σου πω...»

12 Ιανουαρίου 2023 09:57
Survivor All Star: Τα έχωσε άγρια η Παναγιώταρου στην Ελέτσι για τον Σχίζα - «Τα έβγαλε από το μυαλό της...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έδωσε συνέντευξη στην Άννα Ζηρδέλη για την εκπομπή, Mega Καλημέρα και μίλησε για τη συμμετοχή του Στάθη Σχίζα στο Survivor All Star, την αμοιβή του και τα έχωσε στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι για όσα είπε για τον σύντροφό της. Παράλληλα, στόχος που θύμισε την Ανθή Σαλαγκούδη και το 5/5 που είχε κάνει, θύμισε το τελευταίο παιχνίδι και η ατάκα του Γιώργου Λιανού για την πρώην παίκτρια ήταν επική και εκείνη αντέδρασε βλέποντας το στιγμιότυπο.

Αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε: «Ήμουν στημένη στην οθόνη για την πρεμιέρα του ριάλιτι από τις 9 παρά. Πήγα τον Στάθη στα γραφεία της Acun Medya και μετά έφυγαν για το αεροδρόμιο. Κλείνουμε μία εβδομάδα τώρα που έφυγε και έχω αρχίσει να αισθάνομαι ένα κενό στο σπίτι. Είναι άδειο. Παρακολουθώ το παιχνίδι κάθε βράδυ».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ο Στάθης Σχίζας είναι δυνατός χαρακτήρας, δε νομίζω ότι θα τον έβλεπα να αποχωρεί οικειοθελώς και να τα παρατάει»!

«Τα έβγαλε από το μυαλό της...»

«Με ενόχλησε πάρα πολύ μπορώ να σου πω. Θεωρώ ότι είναι πολύ άδικο και άσχημο για έναν άνθρωπο, που παρόλο ότι ήταν ο περσινός νικητής είχε χαμηλά το κεφάλι και δέχτηκε να μπει με τα ίδια χρήματα με τους συμπαίκτες του, να βγαίνουν αυθαίρετα –γιατί από το μυαλό τους τα βγάζουν, δεν ήταν μπροστά στις υπογραφές- και να λένε ότι πήρε περισσότερα χρήματα»

Τέλος αναφέρθηκε για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του Στάθη Σχίζα, ευχόμενη να μην συμβεί κάτι, όσο ο σύντροφός της είναι στο Survivor All Star: «Έχω τυπικές επαφές με τους δικούς του, ευχόμαστε να μη συμβεί κάτι όσο είναι στο παιχνίδι…»!

Survivor All Star spoiler 12/1: Χαώδης η διαφορά εναντίον του Περικλή - Τα ποσοστά της ψηφοφορίας στην αποχώρηση του Κονδυλάτου

Survivor All Star spoiler: Η πρώτη εβδομάδα του Survivor All Star αποτελεί παρελθόν και, μάλιστα, με μια αποχώρηση που δεν είναι άλλη από εκείνη του Περικλή Κονδυλάτου, καθώς αποδείχθηκε πως ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος μεταξύ των συνυποψηφίων του.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων, που μπήκε ξανά φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης και την ειδική έκδοσή του, μαζί με άλλους 25 στο ξεκίνημα, ήταν και ο πρώτος που στόχευσαν οι Μαχητές. Ο ίδιος, άλλωστε, αγωνιστικά ήταν σαφέστατα ο πιο αδύναμος και ήταν λογικό να βρεθεί στον τάκο.

Μαζί του, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ήταν σαφές, δηλαδή, ότι αποτελούσε το αουτσάιντερ και αυτό επιβεβαιώθηκε πλήρως με την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, που τον απομάκρυνε.

Survivor All Star: Τα ποσοστά την υποψηφίων στην πρώτη αποχώρηση

Η ψήφος, μάλιστα, ήταν τέτοια που δεν υπήρχε περιθώριο αμφισβήτησης για το ότι αποτελούσε τον λιγότερο αγαπητό. Εκείνος, βέβαια, που απολαμβάνει ποσοστά... Κιμ, όπως μαθαίνουμε, ήταν ο «Πειρατής», ο οποίος έφτασε περίπου στο 60% των ψήφων, με τον κόσμο να δείχνει πως τον θέλει για καιρό ακόμη στο ριάλιτι, ειδικά αν συνεχίσει να είναι τόσο ατακαδόρος όσο στο τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης.

Πίσω του βρέθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος με ένα ποσοστό στο 17%, για να ακολουθήσει με 15% ο ζαχαροπλάστης. Κάπως έτσι, ένα 8% έμεινε για τον Περικλή, που δε θα μπορούσε με αυτό τον τρόπο να παραμείνει στο Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share