Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Πανδαιμόνιο στο Twitter με Μαρτίκα, Πρίαμο και Αναγνωστόπουλο - «Θύελλα» αντιδράσεων μετά το συμβούλιο

Ο Μυρμιδόνας «δικάστηκε», ο Μάριος αποθεώθηκε, ο «Πειρατής» μας έκανε... να κλάψουμε

12 Ιανουαρίου 2023 07:26
Survivor All Star: Πανδαιμόνιο στο Twitter με Μαρτίκα, Πρίαμο και Αναγνωστόπουλο - «Θύελλα» αντιδράσεων μετά το συμβούλιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor All Star ολοκλήρωσε την πρώτη εβδομάδα του, με τους παίκτες να συνειδητοποιούν, ότι έχουν μπροστά τους τον πιο δύσκολο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, με το κοινό να παρακολουθεί και να σχολιάζει, παράλληλα, κάθε λεπτομέρεια.

Το χθεσινό (11/1) συμβούλιο αποχώρησης υπέδειξε στον Περικλή Κονδυλάτο την έξοδο από το παιχνίδι, αποτελώντας τον πρώτο για φέτος, που φεύγει μετά την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Υπενθυμίζεται, βέβαια, ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε φύγει νωρίτερα οικειοθελώς, κάτι που συζητήθηκε αρκετά έντονα με το σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα.

Survivor All Star: «Δικάστηκε» ο Μαρτίκας από το Twitter που... δάκρυσε με μισθοφόρο

Ο τελευταίος είχε την... τιμητική του στο συμβούλιο αποχώρησης, καθώς δεν ήταν μονάχα το θέμα της Βρισηίδας, αλλά και οι δικές του «βολές» προς την ομάδα των Μαχητών, που ψήφιζε τον Τάκη Καραγκούνια για αποχώρηση, τη στιγμή που αποτελούσε τον παίκτη με τις περισσότερες νίκες στις τάξεις της.

Σύσσωμη η μπλε ομάδα, μάλιστα, αντέδρασε στα λεγόμενά του, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο ειδικά να «επιτίθεται» στον «Μυρμιδόνα» και το Twitter να του συμπαρίσταται. «Επικό πετσόκομμα από Βασάλο, ο Μαρτίκας νομίζει ότι βρήκε μπροστά του τα περσινά παιδάκια», γράφουν μέσες άκρες οι χρήστες, στρέφοντας τα «βέλη» τους στον Μαρτίκα για πρώτη φορά τόσο έντονα επί της ουσίας.

Ένας ακόμη, που κέρδισε το ενδιαφέρον, αλλά με την ακριβώς αντίθετη έννοια, ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Στη συζήτηση για το αν ο Μαρτίκας έπρεπε να ακολουθήσει τη Βρισηίδα, ο μισθοφόρος πρόσφερε μια απολαυστική ατάκα. «Γιώργο εγώ έχω καιρό να έχω γυναίκα, δεν θυμάμαι», απάντησε στον Λιανό και, φυσικά, το Twitter... έκλαψε μαζί με τους παριστάμενος στο συμβούλιο. Οι χρήστες, επίσης, αποθέωσαν τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη για την αγωνιστική του συμπεριφορά, που εκ νέου ξεχώρισε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share