Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star Spoiler 9/1: Αυτή είναι η γυναίκα που θα ταράξει τα «ήρεμα νερά» των ζευγαριών! Ποια μπαίνει προσεχώς στο ριάλιτι; (Video)

Όλο το "καυτό" παρασκήνιο

9 Ιανουαρίου 2023 13:55
Survivor All Star Spoiler 9/1: Αυτή είναι η γυναίκα που θα ταράξει τα «ήρεμα νερά» των ζευγαριών! Ποια μπαίνει προσεχώς στο ριάλιτι; (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star Spoiler 9/1: Μια νέα άφιξη, από τις πρώτες που θα δούμε, έρχεται προσεχώς στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ καθώς πρόκειται για μια παίκτρια που είχαμε απολαύσει στις οθόνες μας σε προηγούμενο κύκλο, πιο συγκεκριμένα το 2021. Για ποια πρόκειται και γιατί θα ταράξει τα νερά των ζευγαριών;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου, Γρηγόρη Μπάκα, στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η Χριστίνα Κεφαλά έρχεται με φόρα στο νησί με σκοπό να ταράξει τα νερά του παιχνιδιού. Παράλληλα, στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Αλέξης Παππάς για να σχολιάσουν μαζί όσα παρακολουθήσαμε στην πρεμιέρα του ριάλιτι και "δίκασε" τον Κονδυλάτο.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως η Χριστίνα Κεφαλά εισέβαλε το 2021 στο παιχνίδι μαζί με τον τότε σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη. Οι δυο τους όπως όλα δείχνουν και φέτος θα είναι μαζί στην ίδια ομάδα. Ποια θα είναι άραγε η αντίδραση της Μαριαλένας;

Survivor spoiler 09/01: Ανεπιβεβαίωτες φήμες πως η Μελίνα Μεταξά αποχωρεί οικειοθελώς!

Survivor spoiler 09/01: Σαν βόμβα έπεσε η είδηση πως παίκτρια του Survivor All Star αποχωρεί οικειοθελώς, κάτι που θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης!

Η είδηση αυτή έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, με την ίδια να τονίζει πως πιθανόν να είναι η Κατερίνα Δαλάκα, χωρίς να έχει κάποια πληροφορία αλλά με βάση το γεγονός πως μόλις έχει χωρίσει και θα θέλει να γυρίσει τον αγαπημένο της!

Ωστόσο οι αρχικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα δεν είναι η Κατερίνα Δαλάκα, με τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και ελάχιστα λεπτά και έχουν φτάσει στα αυτιά του Athensmagazine.gr να αναφέρουν πως τελικά η παίκτρια που αποχωρεί να είναι η Μελίνα Μεταξά.

Survivor spoiler 09/01: Πληροφορίες πως η Μελίνα Μεταξά αποχωρεί οικειοθελώς!

Προσοχή, δεν πρόκειται για επιβεβαιωμένο spoiler, ούτε για κάποια πληροφορία αλλά για μια φήμη που κυκλοφορεί! Μόλις μάθουμε κάτι το οριστικό θα σας το μεταφέρουμε αμέσως εδώ στο Athensmagazine.gr... Μείνετε συντονισμένοι...

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share