Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Survivor All Star: Ο Παππάς "δίκασε" τον Κονδυλάτο - «Έδειξε πως είναι...» (Video)

«Δεν είναι μέσα για να νικήσει τον Σάκη με τα 20 κιλά παραπάνω που πήρε»

9 Ιανουαρίου 2023 13:24
Survivor All Star: Ο Παππάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Αλέξης Παππάς για να σχολιάσουν μαζί όσα παρακολουθήσαμε στην πρεμιέρα του ριάλιτι. Παράλληλα, άναψαν προσωρινά τα αίματα από τον Τριαντάφυλλο στο «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ για το Survivor All Star. Ο τραγουδιστής επενέβη και είχε μια μικροπαρεξήγηση με τον Βασίλη Νομικό σχετικά με μια αναφορά που έκανε ο τελευταίος για την πιθανότητα συμμετοχής του στο παιχνίδι.

Ο ίδιος δεν πήγε όπως είπε γιατί δεν ήταν αρκετά δελεαστικά τα πράγματα για εκείνον. Ξεκίνησε σχολιάζοντας το κατά πόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχουν χωρίσει ή όχι δήλωσε πως «μου μυρίζει επικοινωνιακό τρικ».

Αμέσως μετά δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις πρώτες γκρίνιες του Περικλή Κονδυλάτου: «Τώρα αλήθεια; Νομίζω ότι υπερβάλλει. Αν από την πρώτη μέρα κάποιος εξωτερικεύει τον χαρακτήρα του με τέτοιο τρόπο δεν έχει καλή πορεία. Δεν είναι μέσα γιατί με τα 20 κιλά παραπάνω που έχει θα πάει να νικήσει τον Σάκη. Έχει παραπρηστεί. Έχει αποδείξει ότι μέσα είναι για το μυαλό του, για τον τρόπο που καλλιεργεί μέσα σε μία παρέα τις εντυπώσεις και την ίντριγκα. Από τη στιγμή που μπαίνει μέσα ντυμένος Ξέρξης τι νομίζεις ότι δεν θα είναι υπερβολικός;»

Survivor All Star Spoiler 9/1: Βασάλος και Βαλαβάνη "τιμωρήθηκαν" λίγο μετά το πρώτο γύρισμα! Όλο το "καυτό" παρασκήνιο (Video)

Survivor All Star Spoiler 9/1: Εχθές έκανε πρεμιέρα το Survivor All Star με τους παίκτες να έχουν φτάσει εδώ και μέρες στον Άγιο Δομίνικο για τα πρώτα γυρίσματα στις παραλίες αλλά και τον πρώτο αγώνες επάθλου. Παράλληλα, άρχισαν τα... όργανα στο Survivor All Star, με τον Περικλή Κονδυλάτο να εξαπολύει επίθεση στη Μελίνα Μεταξά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «To Πρωινό», οι παίκτες με το που έφτασαν στην Δομινικανή Δημοκρατία άλλαξαν τα ευρώ σε δολάρια, ώστε να μπορούν να χρηματίζουν τους ντόπιους. Βέβαια, η παραγωγή τους έκανε ενδελεχή έρευνα, ώστε να μην πάρουν κανένα προσωπικό αντικείμενο στην παραλία μαζί τους.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν εκείνοι που «τα άκουσαν» από τον Ατζούν Ιλίτζαλι, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Σύμφωνα τις πληροφορίες του ρεπορτάζ της εκπομπής, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τιμωρήθηκε, επειδή ανέβασε λίγο πριν αναχωρήσει ένα βίντεο στο Youtube που μιλούσε για τη συμμετοχή της στο Survivor All Star, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξαιτίας ενός Instagram Story που μοιράστηκε με τους φίλους τους από τον Άγιο Δομίνικο με το τελευταίο δείπνο τους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share