Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

Survivor All Star: «Είσαι βλαμμένη» - Χαμός στον Άγιο Δομίνικο με Κονδυλάτο και Μελίνα Μεταξά

Τι συνέβη;

9 Ιανουαρίου 2023 11:23
Survivor All Star: «Είσαι βλαμμένη» - Χαμός στον Άγιο Δομίνικο με Κονδυλάτο και Μελίνα Μεταξά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άρχισαν τα... όργανα στο Survivor All Star, με τον Περικλή Κονδυλάτο να εξαπολύει επίθεση στη Μελίνα Μεταξά. Ακόμα δεν άρχισε το ριάλιτι επιβίωσης και ήδη σας έχουμε spoiler για το ποιος παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς.

Ο «Ξέρξης» φαίνεται να έχει εγκλιματιστεί για τα καλά στο παιχνίδι, ωστόσο κάποια πράγματα δεν πήρε πολύ καλά. Η Μελίνα Μεταξά του αποκάλυψε ότι θα τον ψηφίσει όμως εκείνος δεν εκτίμησε την ειλικρίνειά της.

Μάλιστα, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας δεν έκρυψε τη δυσανασχέτησή του, κάνοντας επίθεση στο πρόσωπό της, χαρακτηρίζοντας την «βλαμμένη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Survivor All Star trailer 9/1: «Με αηδιάζει! Δεν το αντέχω...!» - Ξεσπάει σε κλάματα ο Κονδυλάτος - Σπόντες Καραγκούνια και χαμός με Μπάρτζη στο συμβούλιο (Video)

Survivor All Star trailer 9/1: Γεμάτο εντάσεις και συγκινήσεις θα είναι το νέο επεισόδιο του Survivor All Star καθώς όπως βλέπουμε στο σημερινό trailer η μπλε ομάδα απομονώνει τον Περικλή Κονδυλάτο που ξεσπάει σε κλάματα στην κάμερα λέγοντας ότι δεν το αντέχει πάι όλο αυτό και τον αηδιάζει.

Παράλληλα, στο σημερινό συμβούλιο του νησιού βλέπουμε ήδη τις πρώτες κόντρες με τον Νίκο Μπάρτζη να τα "λέει" στον Τάκη Καραγκούνια ότι ανακατεύεται με την άλλη ομάδα και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να κάνει λόγο για "μπιφτέκες¨ και "κωλοτούμπες". Παράλληλα, ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε για το Survivor All Star και εξήγησε το λόγο, που δε θέλει να αγωνιστεί στον έκτο κύκλο του ριάλιτι, με τα «καρφιά» του να ρίχνονται ξανά προς τον Ατζούν.

Δείτε παρακάτω το σημερινό trailer 9/1 του Survivor All Star:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share