Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Σούσουρο λίγο πριν την πρεμιέρα - Η συμφωνία που έκλεισε ο Ατζούν με παίκτη αρχές της εβδομάδας

Τους την έφερε!

7 Ιανουαρίου 2023 17:43
Survivor All Star: Σούσουρο λίγο πριν την πρεμιέρα - Η συμφωνία που έκλεισε ο Ατζούν με παίκτη αρχές της εβδομάδας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor All Star ξεκινάει και επίσημα την Κυριακή 8/1 και πριν καλά καλά δούμε τον πρώτο αγώνα με τις δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες, σύμφωνα με τα δεδομένα που γνωρίζαμε τόσο καιρό, έχουν αρχίσει τα παρατράγουδα.

Πιο συγκεκριμένα, είναι γνωστό πως ο Ατζούν και η παραγωγή του έχουν σκοπό να φέρουν και άλλα άτομα στη συνέχεια του παιχνιδιού, ωστόσο κανείς δεν γνώριζε πως οι συμφωνίες που έχει κάνει μαζί τους μπορεί να αναστατώσουν τους διαγωνιζόμενους. Παράδειγμα αυτού, αποτελεί το όνομα της παίκτριας που θα μπει αργότερα στο ριάλιτι επιβίωσης, η οποία είχε κάνει μεγάλο χαμό στον κύκλο που συμμετείχε προηγουμένως και δεν φαίνεται πως θα είναι πιο "ήσυχη" αυτή τη φορά.

Η συμφωνία που έκλεισε ο Ατζούν για το Survivor All Star που προκάλεσε σάλο

Στις αρχές αυτής της εβδομάδας, όμως, πραγματοποιήθηκε μία ακόμη συμφωνία, η οποία "σπάει" τον κανόνα τοτυ Τούρκου παραγωγού για την αμοιβή των διασήμων. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και πάλι, ο ίδιος σκοπεύει να φέρει στην παραλία του Άγιου Δομίνικου έναν άντρα, ο οποίος σε αντίθεση με τους υπόλοιπους θα παίρνει τρεις χιλιάδες ευρώ παραπάνω.

Επί της ουσίας, αφού κατάφερε να πείσει τους παλιούς να μπουν με πέντε χιλιάδες ευρώ, τους άφησε να μείνουν στην παραλία χωρίς να γνωρίζουν τίποτα και έπειτα έκανε τα κουμάντα του για να εξασφαλίσει έναν πολυπόθητο παίκτη.

«Τα 5.000 ευρώ είναι επίσημα το ταβάνι, αλλά δεν παίρνουν όλοι αυτό το ποσό. Αυτό το έχουν πει και στους παίκτες και το γνωρίζουν. Υπάρχουν κάποιοι, ελάχιστοι που η αμοιβή τους θα ξεπερνάει τα 5.000 ευρώ. Γύρω στις 8.000 ευρώ έχω μάθει κάποιος ότι παίρνει. Ίσως δεν κατατεθούν όλα στον τραπεζικό λογαριασμό. Μπορεί να είναι ως ένα πριμ», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στον "αέρα".

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share