Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανατροπή με το Survivor All Star: Η απόφαση του Ατζούν για την πρεμιέρα

Ποια είναι η τελική ημερομηνία;

29 Οκτωβρίου 2022 15:01
Ανατροπή με το Survivor All Star: Η απόφαση του Ατζούν για την πρεμιέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει σχετικά με το Survivor All Star, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί πολλές φορές να αλλάζει τα δεδομένα εν όψει της πρεμιέρας του ριάλιτι επιβίωσης.

Συνολικά στο παιχνίδι θα μπουν 24 παίκτες, δηλαδή δύο ομάδες των 12 ατόμων, ενώ η παραγωγή θα υπογράψει με 30 άτομα με τον όρο πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα αποφασίσει αν θα μπουν στο παιχνίδι και πότε θα μπουν στο παιχνίδι, όπως και τα συμβόλαιά τους.

Το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε, μετά και από το τέλος του Love Island, να κάνει ένα βήμα πίσω στην ψυχαγωγία και να περιμένει το δυνατό χαρτί του που δεν είναι άλλο από το Survivor All Star.

Έτσι, μετά από συζήτηση που είχαν οι ιθύνοντες του σταθμού με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, συμφώνησαν, να προβάλλεται η All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης, 5 μέρες, με στόχο να γίνουν μέσα σε λίγο καιρό 6.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, η πρεμιέρα του show επισπεύδεται και έτσι, αντί για τέλη Δεκέμβρη που βλέπουμε παραδοσιακά το Survivor, αυτή τη φορά θα ξεκινήσει είτε στις 15 του μήνα είτε στις 19, δηλαδή αμέσως μετά το τέλος του Μουντιάλ που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1, όπως αναφέρει το Tv-24.gr.

Όσον αφορά στην παρουσίαση του show, δεν τίθεται κανένα θέμα για τη θέση του Γιώργου Λιανού μιας και ο παρουσιαστής έχει καταφέρει να κερδίσει μία θέση στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τις ατάκες του και τα εύστοχα σχόλιά του στους παίκτες. Έτσι σε περίπτωση που ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποφασίσει τελικά να δεχθεί την πρόταση του Ατζούν, τότε θα τον δούμε σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο στον Άγιο Δομίνικο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share