Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Αυτό είναι το βίντεο της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που κάνει θραύση! Το μαγιό κόλαση και το χέρι που...

Θα την δεις και θα μείνεις ξανά άφωνος!

6 Αυγούστου 2022 14:38
Survivor 5: Αυτό είναι το βίντεο της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που κάνει θραύση! Το μαγιό κόλαση και το χέρι που...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι η παίκτρια που κατάφερε να κερδίσει επάξια με το σπαθί της, τον τίτλο μιας από τις πιο αγαπημένες παίκτριες του φετινού Survivor. Ενώ, αυτούς τους παίκτες του Survivor 5 παίρνει στο All Star ο Ατζούν.

Αποδείχθηκε όχι μόνο σκληρό καρύδι, αλλά και ένας άνθρωπος που ξέρει να αγαπάει, έχει αισθήματα και μπορεί να ανταπεξέρχεται σε κακουχίες και παραμένει την ίδια ώρα περήφανη και δυνατή.

Η συνέχεια μπορεί για εκείνη να είναι μαγική και το μαγιό της να το ξαναβάλει μόνο στους εξωτικούς προορισμούς που θα κάνει διακοπές και ποτέ ξανά στο Survivor, σίγουρα όμως η Ευρυδίκη κατάφερε και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό πολλές φορές και μια απο αυτές βρίσκεται στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο βίντεο που έχει κάνει θραύση:

Survivor 5: «Αυτό που κάνεις μας προκαλεί κακό...» - Ένταση για Ασημίνα Χατζηανδρέου και Χρήστο Δάντη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ζει την πλήρη ευτυχία στο πλευρό του Χρήστου Δάντη, με την ίδια να έχει εξηγήσει τον τρόπο, που γνωρίστηκαν, αλλά και το πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα.

Η ίδια είχε βρεθεί καλεσμένη στο «Όλα Γκουντ», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την πολυσυζητημένη σχέση και τη γνωριμία της με τον αγαπημένο καλλιτέχνη, έχοντας μόλις χωρίσει προτού ερωτευτούν.

Survivor 5: Η γνωριμία και... η πάλη με την ξαφνική δημοσιότητα

«Ο Χρήστος μπήκε στη ζωή μου πολύ ξαφνικά. Ήμουν για προετοιμασία στην Κρήτη με το στίβο κι ήρθε για live εκεί. Είχα ανεβάσει ένα story κι μου απάντησε. Τον είχα κάνει επισήμανση γιατί είχα ανεβάσει τον Θυμό, που είπε στο Στην Υγειά μας. Δεν πήγα στη συναυλία, απλά τον τάγκαρα από το Στην Υγειά μας. Πριν από αυτό δεν τον ακολουθούσα. Ήξερα τη δισκογραφία του. Την επόμενη ημέρα πήγα για έναν καφέ και μου είπε να βγω έξω. Είχε δει ότι είχα βάλει και τοποθεσία», είπε αρχικά.

«Στην αρχή ήμουν πολύ κουμπωμένη. Το κινητό χτυπούσε συνέχεια κι εγώ αυτήν την αναγνωρισιμότητα δεν την είχα συνηθίσει. Προσπάθησα να το καταλάβω. Μετά είχε και πολλά ανοιχτά μέτωπα στη ζωή του με παιδιά κ.ά. Όταν θα μπλέξω με δημόσιο πρόσωπο δε θέλω να κερδίσω τίποτα από εκείνον. Του είχα πει ότι αυτό που έχεις κάνει κι εμφανίζεις κάθε φορά τις σχέσεις σου ατον αέρα, νομίζω ότι σου κάνει κακό», συμπλήρωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share