Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022

Survivor 5: Τον χώρισε και μετά γνώρισε τον Χρήστο Δάντη - Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Έτσι έφτασε στο... ειδύλλιο με τον τραγουδιστή

30 Ιουλίου 2022 12:23
Survivor 5: Τον χώρισε και μετά γνώρισε τον Χρήστο Δάντη - Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Ασημίνας Χατζηανδρέου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι στην κορυφαία περίοδο της ζωής της, έχοντας γίνει γνωστή μέσα από το Survivor 5 και ζώντας έναν υπέροχο έρωτα με τον Χρήστο Δάντη, με την ίδια να έχει μόλις χωρίσει, όταν τον γνώρισε.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, που... ξεσηκώνει με τις φωτογραφίες της, απάντησε στην ερώτηση για το πώς έγιναν όλα και η ιστορία που διηγήθηκε ήταν τρυφερή, ενώ ο τραγουδιστής ήταν εκείνος που την προσέγγισε.

Survivor 5: Το χρονικό της γνωριμίας Ασημίνας και Δάντη

«Ήμουν στην Κρήτη για προετοιμασία με τον στίβο. Είχε live κι εγώ είχα χωρίσει με τον πρώην μου, είχα ανεβάσει τον “Θυμό” της Πάολα όπου το είχε ερμηνεύσει, τον έκανα ταγκ και μου απάντησε», ανέφερε η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Aκόμα,, συμπλήρωσε χαμογελώντας:«Μετά είχα πάει την επόμενη μέρα για καφέ στα Λιονάρια και μου στέλνει ξαφνικά μήνυμα “βγες έξω”. Βγαίνω έξω, γνωριζόμαστε, μιλάμε και μετά βρισκόμαστε στην Αθήνα. Βγήκαμε για φαγητό κι έτσι ξεκίνησε».

Όσδον αφορά τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας τους, τόνισε: «Προσπαθούσα να είμαι όπως ήμουν και έξω και να παίρνω θέση μόνο σε πράγματα που θέλω εγώ. Μπήκα με μία αβεβαιότητα στο παιχνίδι και στην αρχή είχα πει με τον Χρήστο να μην το δημοσιοποιούσαμε όλο αυτό. Όταν όμως άρχισα να πιέζομαι στο παιχνίδι και να χάνουμε απανωτά, ήμουν σε άθλια κατάσταση οπότε χρειαζόμουν ένα μήνυμα από τον Χρήστο».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share