Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 30/07: Όλα τούμπα από Ατζούν και ΣΚΑΪ! «Κόβεται» το ριάλιτι και επιστροφή με Survivor All Star το 2024

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

30 Ιουλίου 2022 11:13
Survivor spoiler 30/07: Όλα τούμπα από Ατζούν και ΣΚΑΪ! «Κόβεται» το ριάλιτι και επιστροφή με Survivor All Star το 2024
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε, που ο Στάθης Σχίζας πανηγύρισε τη μεγάλη του νίκη στον τελικό του Survivor 5, αλλά ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η παραγωγή του έχουν σηκώσει από νωρίς τα μανίκια, ώστε να πραγματοποιήσουν σύντομα το κορυφαίο Survivor όλων των εποχών.

Μιλάμε, φυσικά, για το Survivor All Star, το οποίο αναμένεται να φέρει στις οθόνες, σύμφωνα με τη... πλάγια εξαγγελία του Ατζούν στον τελικό, τους καλύτερους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Για το λόγο αυτό, λοιπόν, εδώ και αρκετό καιρό έχει επικοινωνήσει με αρκετούς, επιθυμώντας να τους φέρει πίσω στον Άγιο Δομίνικο.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα για τον Τούρκο παραγωγό, καθώς δεν είναι πολλοί οι παίκτες, που στις μέχρι τώρα επαφές έχουν πει το «ναι» κι αυτό τον προβληματίζει. Μπορεί να... τινάζει την μπάνκα στον αέρα για το έπαθλο, αλλά ακόμη κι έτσι είναι δύσκολο να πείσει τους κορυφαίους των κορυφαίων, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μάλιστα να εμφανίζεται αρνητικός σε δύσκολα αναστρέψιμο βαθμό.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Ο Ατζούν έχει να αντιμετωπίσει μια τηλεόραση, η οποία τρέφεται από πέρυσι με τη μυθοπλασία, με το κοινό να έχει γυρίσει την πλάτη του στα ριάλιτι. Συν τοις άλλοις, ο ΣΚΑΪ επιχειρεί να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο, χάρη στις δικές του παραγωγές, με αποτέλεσμα να γίνονται νέες σκέψεις για το τι θα συμβεί με το Survivor.

Survivor spoiler: Η σκέψη για «κόψιμο» και... επική επαναφορά το 2024

Όπως μαθαίνουμε, λοιπόν, ΣΚΑΪ και Ατζούν συζήτησαν την περίπτωση να μην προβληθεί φέτος στην τηλεόραση το Survivor All Star. Η έως τώρα διστακτικότητα των παικτών, που θα γίνει ακόμη πιο έντονη όταν γίνουν προτάσεις σε εκείνους του Survivor 5, καθώς πολλοί ίσως να μη θέλουν να γυρίσουν τόσο σύντομα στο νησί, καθώς και η... μόδα της μυθοπλασίας, τους κάνει να εξετάζουν το «βήμα» προς τα πίσω.

Στο Φάληρο, άλλωστε, θεωρούν πως ένα συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν, όπως τα ριάλιτι και οι σειρές, κάνουν τον κύκλο τους για 2-3 χρόνια, λόγω υψηλής ζήτησης, και μετά αυτή ατονεί. Πιστεύουν, επομένως, ότι όταν περάσει η επόμενη σεζόν, η μυθοπλασία ίσως δυσκολευτεί να βρει νέα πρότζεκτ να συναρπάσσουν το κοινό και εκεί θα βρεθεί η ευκαιρία για το Survivor να γυρίσει.

Αν σκεφτεί κανείς, μάλιστα, ότι θα υπάρχει και άπλετος χρόνος να γίνει η σωστή προετοιμασία, για να πάνε όλοι οι κορυφαίοι παίκτες από όλους τους κύκλους στον Άγιο Δομίνικο στα τέλη του 2023 με αρχές του 2024, τότε φαντάζει ιδανικό το σκηνικό. Ο Ατζούν, πάντως, προς το παρόν διαφωνεί έντονα και θέλει να προσπαθήσει να κρατήσει και για την νέα χρονιά το Survivor, καθώς θεωρεί πως το σωστό είναι κάθε τηλεοπτικό προϊόν με επιτυχία να έχει σταθερή παρουσία, με τις αποφάσεις να αναμένονται σύντομα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share