Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 28/07: Τέλος το Survivor All Star πριν καν αρχίσει! Σε απόγνωση ο Ατζούν

Ναυαγεί το πλάνο της παραγωγής και του ΣΚΑΪ πριν καν τεθεί σε εφαρμογή

28 Ιουλίου 2022 12:10
Survivor spoiler 28/07: Τέλος το Survivor All Star πριν καν αρχίσει! Σε απόγνωση ο Ατζούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μετά το τέλος του Survivor 5 και μια πενταετία εν γένει επιτυχημένη μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμαζόταν για μια All Star έκδοση, με τους κορυφαίους παίκτες του ριάλιτι να παίζουν.

O Τούρκος παραγωγός έχει αποφασίσει να κρατήσει κρυφή την λίστα των παικτών που θα φύγουν για Άγιο Δομίνικο μέχρι και την πρεμιέρα του παιχνιδιού, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως είναι αδύνατο.

Survivor spoiler: Πολλά τα «εμπόδια», πιθανό το... ναυάγιο

Τα πράγματα βέβαια φαίνεται πως δεν είναι ρόδινα για τον Ατζούν. Παρόλο που αποφάσισε να δώσει 200.000 ευρώ στο νικητή και έπαθλο στον φιναλίστ, οι συμμετοχές είναι κάτι παραπάνω από μειωμένες.

Ο Ατζούν έχει κάνει κρούση σε όλους τους κορυφαίους παίκτες που πέρασαν από το παιχνίδι, αλλά λίγοι είναι αυτοί που έχουν πει το ναι. Βαλαβάνη, Βασάλο, Πρίαμος και Δαλάκα, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που εξετάζει η εταιρεία παραγωγής.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τη μεριά του, τόνισε πως ο μόνος τρόπος να πάει και πάλι στo Survivor, είναι αν συγκεντρωθούν πράγματι όλοι οι κορυφαίοι παίκτες. Κάτι τέτοιο μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο και μένει να φανεί, αν σύντομα θα έχουμε... ναυάγιο στο εγχείρημα ή κάποια ανατροπή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share