Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 30/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος ο Σοϊλέδης λόγω τραυματισμού; Αυτός ο παίκτης παίρνει την τελευταία ασυλία του Survivor 5

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

30 Ιουνίου 2022 21:19
Survivor spoiler 30/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος ο Σοϊλέδης λόγω τραυματισμού; Αυτός ο παίκτης παίρνει την τελευταία ασυλία του Survivor 5
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι καταιγιστικές, με τους παίκτες να... τρέχουν για το Γαλάτσι, όπου τους περιμένουν ο ημιτελικός και ο μεγάλος τελικός, λίγο πριν από το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, το οποίο διεκδικούν.

Πέρασαν λίγο παραπάνω από έξι μήνες, για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Η τελευταία ασυλία της σεζόν αυτής για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι γεγονός και σε αυτή θα μάθουμε ποιος θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το Άλσος Βεΐκου, εμποδίζοντας την ψηφοφορία να στραφεί εναντίον του και κάνοντας το μεγάλο «βήμα».

Στην προτελευταία ασυλία, νικητής υπήρξε ο Άρης Σοϊλέδης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή επιλέχθηκε ως η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Η τελευταία και ο Στάθης Σχίζας είναι σε δύσκολη θέση, αφού είναι οι μόνοι που έμειναν στην παρέα τους, με την τριάδα των Άρη, Ασημίνας και Μαίης να έχει το πάνω χέρι, αφού αν ένας εκ των τριών κερδίσει τη δεύτερη ασυλία, τότε ο Στάθης δε γλιτώνει κι ένας πολύ ισχυρός παίκτης θα φύγει λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε.

Survivor spoiler: Αυτός παίρνει την τελευταία ασυλία της χρονιάς

Στο κρίσιμο αγώνισμα ασυλίας, όμως, βλέπουμε τον Σοϊλέδη να τραυματίζεται και κανείς δε γνωρίζει πόσο σοβαρά έχει χτυπήσει. Μένει να φανεί πόσο θα τον επηρεάσει το χτύπημα κι αν του στερήσει τη δεύτερη ασυλία, η οποία πάντως είναι περισσότερο μονόδρομος για τον Στάθη, ώστε να μην είναι και οι δύο υποψήφιοι της παρέας του με τη Σταυρούλα υποψήφιοι, κάτι που θα σήμαινε πως η άλλη τριάδα πάει Γαλάτσι.

Ποιος, όμως, θα πάρει την τελευταία ασυλία του φετινού Survivor; Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, ο Σοϊλέδης εξακολουθεί να έχει προβάδισμα, παρότι χτυπά, καθώς ο τραυματισμός του τελικά δεν είναι τόσο σοβαρός.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share