Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 30/06: Σοκ στον Άγιο Δομίνικο! Χάνει τον τελικό λίγο πριν από το τέλος του Survivor 5 ο Άρης Σοϊλέδης;

Ξαφνικό πρόβλημα τραυματισμού για τον πρώην ποδοσφαιριστή!

30 Ιουνίου 2022 07:47
Survivor trailer 30/06: Σοκ στον Άγιο Δομίνικο! Χάνει τον τελικό λίγο πριν από το τέλος του Survivor 5 ο Άρης Σοϊλέδης;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: «Παγώνουν» άπαντες στον Άγιο Δομίνικο με τις εξελίξεις στο Survivor 5, αφού ο Άρης Σοϊλέδης μοιάζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα λίγες μέρες, προτού ολοκληρωθεί το ριάλιτι επιβίωσης, εξαιτίας ενός τραυματισμού του.

Όλα ξεκινούν στο νέο επεισόδιο (30/6), σύμφωνα με το trailer, με τους παίκτες να τονίζουν, ότι η νέα ασυλία είναι εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς θα κρίνει πολλά ως προς το ποιοι θα πάνε στο Γαλάτσι, με τον πρώην ποδοσφαιριστή να έχει κερδίσει την πρώτη και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να είναι υποψήφια προς αποχώρηση, σε ένα συμβούλιο όπου συγκλόνισαν όλοι με τις εξομολογήσεις τους.

Survivor trailer: Ο τραυματισμός του Άρη και η τελευταία ψηφοφορία

Στο αγώνισμα, ωστόσο, ο Σοϊλέδης δείχνει σε μια στιγμή να τραυματίζεται σοβαρά και άπαντες σπεύδουν να βρεθούν από πάνω του, ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή του. Κινδυνεύει, άραγε, με λιγότερο από εβδομάδα να έχει απομείνει για το φινάλε, ή μήπως τελικά δεν υπάρχει τόσο σοβαρό πρόβλημα;

Η αγωνία βρίσκεται στο κατακόρυφο ως προς το ποιος έχει κερδίσει την ασυλία και στο συμβούλιο του νησιού θα φανεί ποιοι θα είναι οι τρεις λογικά, που πάνε στον ημιτελικό στο Άλσος Βεΐκου, περιμένοντας και τον τέταρτο.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share