Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Survivor trailer 30/05: «Την έβλεπα στα πόδια του Άρη...» - Αδιανόητο ξεμπρόστισμα Μαρτίκα σε Βρισηίδα-Σοϊλέδη μπροστά στον Λιανό!

Νύχτα αποκαλύψεων στο συμβούλιο!

30 Μαΐου 2022 07:23
Survivor trailer 30/05: «Την έβλεπα στα πόδια του Άρη...» - Αδιανόητο ξεμπρόστισμα Μαρτίκα σε Βρισηίδα-Σοϊλέδη μπροστά στον Λιανό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Απίθανες καταστάσεις αναμένεται να δούμε να εκτυλίσσονται στο Survivor 5, με τους παίκτες να έχουν αρκετά αποκαλυπτική διάθεση, ειδικά όταν φτάνουν στο συμβούλιο του νησιού.

Όλα ξεκινούν στο νέο επεισόδιο (30/5) από την νέα διαμάχη, που υπάρχει στο ριάλιτι επιβίωσης και αφορά τον Άρη Σοϊλέδη και τον Στάθη Σχίζα. Ο ποδοσφαιριστής αναρωτιέται το λόγο, που έχει αλλάξει στάση ο μέχρι πρότινος φίλος του και παραδέχεται μπροστά στην κάμερα, ότι έχουν πράγματι απομακρυνθεί.

Survivor trailer: Ο καβγάς στο συμβούλιο βγάζει... νέες αποκαλύψεις

Λίγο μετά, οι δύο ομάδες παίζουν το νέο αγώνισμα ασυλίας, συνεχίζοντας κανονικά με τις συνθέσεις τους και χωρίς ακόμη το παιχνίδι, τελικά, να γίνεται ατομικό, εν αναμονή της σχετικής ανακοίνωσης, με τον Ατζούν παράλληλα να έχει πάρει μια άλλη μεγάλη απόφαση. Παλεύουν, πάντως, με όλες τους τις δυνάμεις για την επικράτηση, στέλνοντας τον αντίπαλο στη δύσκολη θέση του να ψηφίσει.

Στο συμβούλιο λίγο αργότερα, πάντως, ο Σπύρος Μαρτίκας το... χοντραίνει, λέγοντας πως η Ασημίνα ήταν αγκαλιά με τον Σοϊλέδη και η Βρισηίδα βρισκόταν... στα πόδια του, με την Χατζηανδρέου πάντως να αντιδρά έντονα και να του επιτίθεται φραστικά.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share