Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Καμία συγγνώμη...» - «Άγρια» επίθεση της Σοφίας Μαργαρίτη στην παραγωγή πριν από τα δικαστήρια

Η πρώτη τοποθέτηση μετά την νομική της κίνηση

29 Μαΐου 2022 15:12
Survivor 5: «Καμία συγγνώμη...» - «Άγρια» επίθεση της Σοφίας Μαργαρίτη στην παραγωγή πριν από τα δικαστήρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Μαργαρίτη έχει γίνει ξανά θέμα συζήτησης στο τηλεοπτικό τοπίο λόγω της απόφασής της να κινηθεί νομικά εναντίον της παραγωγής του Survivor, με την ίδια να αναφέρεται σε αυτή της την πρωτοβουλία.

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού και τόνισε: «Όλα ξεκινούν από το με πόσο σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ήθος αντιμετωπίζει ανθρώπους και καταστάσεις. Στην διάρκεια αγωνίσματος είχαν έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό που δεν έδειξαν ποτέ. Η κατάσταση είναι μη ανατρέψιμη πλέον.

Δεν πρόκειται να δω βελτίωση και δεν θα επανέλθει ποτέ το δάχτυλό μου. Υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στο να με δει κανονικός γιατρός. Εκεί υπάρχουν οι παραμέντικο που με γυμνό μάτι έκριναν ότι εγώ μπορούσα να παίξω, όχι μόνο την ίδια μέρα αλά και όλη την εβδομάδα και όφειλα να υπακούσω. Όταν η παραγωγή σε διαβεβαιώνει ότι είσαι μια χαρά και υπάρχει και στο μυαλό σου η υποχρέωση του συμβολαίου, προχωράς».

Survivor 5: Το χρονικό του τραυματισμού και η νόμιμη οδός της Σοφίας Μαργαρίτη

«Από τη στιγμή που ήρθα Ελλάδα υπήρχε ένας άνθρωπος της παραγωγής που με πήγε σε μια ιδιωτική κλινική. Αλλά κι εκεί υπήρξε καθυστέρηση. Η πρώτη διάγνωση ήταν λανθασμένη, μετά χειροτέρευσε η κατάσταση. Έκανα εξετάσεις μόνη μου και ανακάλυψα ότι πρέπει να χειρουργηθώ. Δεν έχω δει βελτίωση έναν χρόνο. Δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα που έκανα πριν.

Δεν μου επιτρέπει να κάνω τις δουλειές που έκανα. Δεν υπήρχε επαρκής αντιμετώπιση από την αρχή του τραυματισμού. Αυτό που με ωθεί να ασχοληθώ νομικά είναι ότι δεν βλέπω βελτίωση και δεν αντέχετε άλλο ψυχολογικά. Έδωσα αρκετό χρόνο στο ζήτημα αυτό και δεν ήθελα ποτέ να φέρω προβλήματα στην παραγωγή. Μέχρι τον τελικό υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι η εταιρεία θα είναι κοντά μου. Με ένα συγγνώμη δεν φτιάχνει το δάχτυλό μου».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share