Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Survivor spoiler 06/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

6 Απριλίου 2022 20:38
Survivor spoiler 06/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 ολοκληρώνεται για αυτή την εβδομάδα, με τον κύκλο να κλείνει με την κορυφαία του στιγμή, που αφορά φυσικά την αποχώρηση της σημερινής (6/4) ημέρας, με το νέο επεισόδιο να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μια ακόμη εβδομάδα με πολλές εντάσεις φτάνει στο τέλος της, λοιπόν, με τους τρεις υποψηφίους να μην είναι σε καμία περίπτωση ήσυχοι, καθώς κανείς εξ αυτών δεν είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου παλεύουν για τη δική τους επιβίωση στο νησί, ελπίζοντας να συνεχίσουν την περιπέτεια.

Η μπλε ομάδα, σε κάθε περίπτωση, αναμένεται για πρώτη φορά μετά την αλλαγή στη σύνθεση των δύο πλευρών να χάσει παίκτη. Κι αυτό, επειδή τις προηγούμενες δύο φορές έφυγαν παίκτες από την κόκκινη ομάδα, ήτοι η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης. Είναι, όμως, η δική της σειρά να σημειώσει κάποια απώλεια.

Την ίδια στιγμή, φυσικά, στην κόκκινη παραλία έχει επανέλθει η αισιοδοξία. Μπορεί αυτή τη στιγμή, μετά το έπαθλο επικοινωνίας, το ρεκόρ να βρίσκεται στο 8-6 υπέρ της μπλε ομάδας, αλλά τουλάχιστον οι «Κόκκινοι» πήραν τα μεγάλα παιχνίδια της ασυλίας, με αποτέλεσμα αυτή την εβδομάδα να μείνουν αλώβητοι.

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Η εβδομάδα, όμως, τελειώνει με το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό. Οι δύο πλευρές θα παλέψουν για... την πείνα τους, παίρνοντας και την ανάλογη «ώθηση» για τα επόμενα αγωνίσματα, με το έπαθλο φαγητού φυσικά να ξεκινά τον κύκλο της επόμενης εβδομάδας.

Ποια ομάδα, λοιπόν, θα πάρει το έπαθλο φαγητού; Θα φάνε το τελευταίο τους γεύμα οι υποψήφιοι της μπλε ομάδας, προτού κάποιος από αυτούς φύγει; Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, μάλλον, καθώς, σύμφωνα με την οριστική μας πληροφόρηση, η κόκκινη ομάδα κερδίζει και μειώνει σε 8-7 το ρεκόρ, κοντά στην απόλυτη ισορροπία, ωστόσο οριστική πληροφόρηση δεν έχουμε και θα επανέλθουμε με οριστικό spoiler.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share