Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Survivor spoiler: Με δάκρυα στα μάτια! Ο Λιανός ανακοινώνει στον Άρη Σοϊλέδη πως θα πρέπει να...

Δυστυχώς επιβεβαιώνονται οι φήμες

5 Απριλίου 2022 13:01
Survivor spoiler: Με δάκρυα στα μάτια! Ο Λιανός ανακοινώνει στον Άρη Σοϊλέδη πως θα πρέπει να...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 05/04: Ποιες οι εξελίξεις με το μέλλον του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε.

Όπως σας ενημερώνουμε συνεχώς τις τελευταίες μέρες ο Άρης Σοϊλέδης περνάει δύσκολα στον Άγιο Δομίνικο και σας έχουμε πει πως η παραγωγή του έχει δώσει τελεσίγραφο. Θα πρέπει σε 10 περίπου μέρες να επιστρέψει στη δράση αλλιώς θα αναγκαστεί η παραγωγή να τον στείλει πίσω στην Ελλάδα.

Το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό. Ότι δηλαδή ο Άρης Σοϊλέδης παίρνει 8.000 ευρώ την εβδομάδα και δεν αγωνίζεται. Το θέμα είναι επίσης πως η παραγωγή δεν θέλει να μπλέξει σε... χρόνιους τραυματισμούς παικτών και μετά τρέχει να τους πληρώνει για μια ζωή, επειδή αυτοί θα βιαστούν για να επιστρέψουν στη δράση! Θυμηθείτε τι έγινε πέρσι με την Σοφία Μαργαρίτη, η οποία βιάστηκε να επιστρέψει μετά από τραυματισμό και μέχρι σήμερα είναι στα χειρουργεία και στα... δικαστήρια με τον Ατζούν.

Αποχωρεί από το Survivor ο Άρης Σοϊλέδης

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Athensmagazine.gr ο Γιώργος Λιανός ειδοποίησε τον Άρη Σοϊλέδη πως θα αποχωρήσει από το Survivor 5 αν μέσα στις επόμενες 10 μέρες (πλέον μια εβδομάδα) δεν έχει δείξει κάποια βελτίωση ο τραυματισμός του.

Ο ίδιος βούρκωσε, καθώς δεν θέλει να αποχωρήσει, αλλά γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, λόγω επαγγέλματος, τι σημαίνει ο κάθε τραυματισμός και δεν θέλει να του αφήσει κάποιο κουσούρι. Άλλωστε είναι ακόμα εν ενεργεία ποδοσφαιριστής και ενδεχόμενος χρόνιος τραυματισμός θα βάλει τέλος στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ξεπερνάει και τον Τριαντάφυλλο: Απίστευτο το ποσό που έχει συγκεντρώσει ο Άρης Σοϊλέδης μέχρι στιγμής στο Survivor!

Survivor spoiler: Ο Άρης Σοϊλέδης συμμετέχει στο τηλεοπτικό reality του ΣΚΑΪ, Survivor και μέχρι στιγμής μέχρι στιγμής έχει αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 72.000 ευρώ.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αμείβεται με 8.000 ευρώ εβδομαδιαίως. Η είσοδό τους στο παιχνίδι έγινε ένα μετά τους αρχικούς παίκτες, παίζοντας συνολικά εννιά εβδομάδες. Όπως καταλαβαίνετε αν παραμείνει αρκετά μέσα στο παιχνίδι θα έχει εκτοξεύσει αρκετά αυτό το νούμερο.

Δείτε ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share