Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 03/04: Ανατροπή με την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor 5 - Δεν τον διώχνουν και φεύγει οικειοθελώς

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

3 Απριλίου 2022 10:02
Survivor spoiler 03/04: Ανατροπή με την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor 5 - Δεν τον διώχνουν και φεύγει οικειοθελώς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι ραγδαίες, με τους παίκτες να νιώθουν την πίεση να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη, αφού αισίως βρισκόμαστε στον τέταρτο μήνα διεξαγωγής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αν υπάρχει ένας παίκτης, που δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στις συνθήκες διαβίωσης του παιχνιδιού, αναφορικά με τη συμβίωση με τους συμπαίκτες του, αυτός είναι σίγουρα ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις, στην καλύβα βρίσκεται και τσακώνεται με κάποιο συμπαίκτη του.

Υπάρχει, βέβαια, ειδικά ένας παίκτης που του... ανάβει τα λαμπάκια και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Και για να μην τον αδικούμε, δεν είναι δύσκολο ο τελευταίος να σε κάνει... Τούρκο από τα νεύρα, αλλά και πάλι ο Τάκης έχει ξεφύγει αρκετές φορές στη στάση απέναντί του.

Η παραγωγή, άλλωστε, πολλές φορές έχει προβληματιστεί από τη συμπεριφορά του μισθοφόρου κι έχει σκεφτεί μέχρι και την αποβολή του από το παιχνίδι. Δεν το κάνει, βέβαια, καθώς είναι σίγουρο πως θα παίζει το ρόλο του στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά ενδέχεται εκείνος να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Survivor spoiler: Σε δίλημμα ο Τάκης - Επιστρέφει άμεσα στην Ελλάδα;

Όπως ενδεχομένως θα γνωρίζετε οι φαν του ριάλιτι, ο Τάκης έχασε τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή με τον γιο του βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο. Η παραγωγή, παρότι δεν πρέπει ένας παίκτης να μαθαίνει τι γίνεται εκτός νησιού, τον ενημέρωσε και τον ρώτησε αν θέλει να επικοινωνήσει με την Ελλάδα.

Ο Τάκης βρίσκεται σε πένθος και απαρηγόρητος, καθώς βρίσκεται τόσα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, αλλά ακόμη δεν έχει απαντήσει, καθώς αν μιλήσει κάποιος με τον έξω κόσμο, τότε πρέπει να αποχωρήσει. Και ο ίδιος δε θέλει να φύγει εύκολα, αφού μαζεύει χρήματα για την κόρη του.

Κάπως έτσι, βρίσκεται σε ένα δίλημμα για το αν θα γυρίσει να δει τον πατέρα του, ή θα μείνει για την κόρη του. Πιθανή πρέπει να θεωρείται η αποχώρησή του, είτε οικειοθελώς είτε μοιάζοντας με πραγματική μέσω της ψήφου του κοινού, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να γίνει άλλο σκέψη για αποβολή του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share