Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 30/03: Βόμβα! Αποχωρεί και η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Απόστολος Ρουβάς;

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

29 Μαρτίου 2022 19:31
Survivor spoiler 30/03: Βόμβα! Αποχωρεί και η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Απόστολος Ρουβάς;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 30/03: Απίστευτη εξέλιξη στο Survivor 5 με την ψηφοφορία ανάμεσα στους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση να έχει εξελιχθεί σε θρίλερ!

Μια ακόμη εβδομάδα με ένταση ολοκληρώνεται με τη διαδικασία της αποχώρησης την αυριανή (30/3) μέρα, όπου ο Απόστολος Ρουβάς, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Τζο Μαριδάκη περιμένουν από τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώσει το ποιος θα μαζέψει τα πράγματά του και θα γυρίσει στην Ελλάδα.

Πριν από τη διαδικασία αυτή, βέβαια, υπάρχει σήμερα (29/3) ένα αγώνισμα επικοινωνίας. Για έναν εκ των τριών θα είναι και το τελευταίο, έχοντας την ευκαιρία στις επόμενες μέρες να συναντήσει τους δικούς του ανθρώπους, παίρνοντας το αεροπλάνο από τον Άγιο Δομίνικο, αν και τα ενδιαφέροντα των παικτών δείχνουν να είναι διαφορετικά.

Survivor spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί

Οι Διάσημοι, πάντως, με αυτό τον τρόπο αναμένεται να χάσουν ακόμη έναν παίκτη τους, όπως έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα με τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, αν και αναμένεται τις επόμενες μέρες να φανεί κατά πόσο θα τους επηρεάσει αρνητικά ή θετικά, ανάλογα και με το πόσο θα βοηθήσουν οι νέες προσθήκες.

Ποιος παίκτης, λοιπόν, θα φύγει από το Survivor; Ένας ή δύο; Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί σύμφωνα με πληροφορίες η ψηφοφορία εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο ντέρμπι που είχαμε ποτέ. Μιλάμε για δέκα περίπου ψήφους διαφορά! Η Μυριέλλα Κουρεντή φαντάζει ως την παίκτρια που αποχωρεί αλλά με δέκα ψήφους διαφορά μπορεί να είναι κανείς σίγουρος; Μήπως αποχωρήσει τελικά ο Απόστολος Ρουβάς; Ή μήπως έχουμε διπλή αποχώρηση! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share