Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 24/03: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Οριακά την γλίτωσε αυτός ο παίκτης

Αποκλειστικό!

24 Μαρτίου 2022 08:47
Survivor spoiler 24/03: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Οριακά την γλίτωσε αυτός ο παίκτης
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 24/03: Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, με τον επαγγελματία παίκτη πόκερ να είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί μετά την αλλαγή των ομάδων.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η ψηφοφορία για την αποχώρηση της εβδομάδας, καθώς με βάση πληροφορίες του Athensmagazine.gr άλλος παίκτης έπαιζε οριακά με την αποχώρηση όμως τελευταία στιγμή νίκησε στο νήμα τον Ανδρέα Ματθαιακάκη.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή! Διάσημοι και Μαχητές αγωνίστηκαν για πρώτη βδομάδα με τις νέες τους συνθέσεις και κατάφεραν να εξασφαλίσουν από μια νίκη ασυλίας η κάθε ομάδα. Από την πλευρά των Διασήμων υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν οι Ανδρέας Ματθαιακάκης και Μυριέλλα Κουρεντή και από πλευράς Μαχητών ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Η υποψηφιότητα του τελευταίου έφερε εντάσεις στην ομάδα, με τον ίδιο να εξαπολύει επίθεση στον Άρη Σοϊλέδη, που τον έδωσε ως υποψήφιο, αλλά και στον Σπύρο Μαρτίκα.

Survivor spoiler 24/03: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Οριακά την γλίτωσε αυτός ο παίκτης

Survivor spoiler 24/03: Ποιος βγήκε πρώτος, ποιον την γλίτωσε οριακά

Όπως αναμενόταν πρώτος κατάφερε, για ακόμα μια φορά, να αναδειχθεί ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος δείχνει να έχει μια τεράστια δυναμική έξω ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως είχε μια ισχυρή πτώση, κάτι που δείχνει πως ίσως και ο κόσμος κουράστηκε. Κι αυτό γιατί εκεί που περνούσε πάντα το 50% των ψήφων χτες πήρε μόλις 32% και οριακά ξεπέρασε την δεύτερη Μυριέλλα Κουρεντή που συγκέντρωσε το 29%!

Όσο για τις άλλες δύο θέσεις, τρίτος αναδείχθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας με 20% και στο 19% με οριακή διαφορά από τον τρίτο ήταν ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο οποίος και τελικά αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Πάντως η χθεσινή ψηφοφορία έχει τεράστιο ενδιαφέρον γιατί δείχνει πως αντικειμενικά οι τέσσερις υποψήφιοι ήταν σχετικά κοντά σε ψήφους, με τον Σπύρο να χάνει δυναμική και τον Τάκη να δείχνει πως την επόμενη φορά που θα είναι υποψήφιος δύσκολα θα την γλιτώσει.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share