Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 29/03: «Πας για το τομάρι σου...» - Αντί για δάκρυα... πλακώνονται μπροστά στον Λιανό!

Μαλλιά κουβάρια Μπλε και Κόκκινοι!

29 Μαρτίου 2022 07:42
Survivor trailer 29/03: «Πας για το τομάρι σου...» - Αντί για δάκρυα... πλακώνονται μπροστά στον Λιανό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα είμαστε βρε παιδιά στο Survivor 5... Αυτό είναι το μήνυμα μέσα από μια ιδιαίτερη μέρα, όπου οι παίκτες οφείλουν να είναι συγκινημένοι, αλλά αντί αυτού ασχολούνται με κάθε είδους μηχανορραφία.

Στο trailer του νέου επεισοδίου (29/3) βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τάκη Καραγκούνια για ακόμη μια φορά να συμφωνούν... ότι μιλούν άλλη γλώσσα. Ο τελευταίος, δε, για πρώτη φορά... ξεσπά ξανά σε συμπαίκτη του, με τον εν λόγω να τον βγάζει από τα ρούχα του.

Survivor trailer: Στο πιο συγκινητικό αγώνισμα... ξεκατινιάζονται ξανά

Τα ακόμη χειρότερα έρχονται στο έπαθλο επικοινωνίας, όπου αποκαλύπτεται η συνωμοσία της Μυριέλλας Κουρεντή, ώστε να μη βγει απέναντι από τον Γιώργο Κατσαούνη στην ψηφοφορία προς αποχώρηση και να μη βρεθεί στη δύσκολη θέση να χρειαστεί να αποχωρήσει, έχοντας ήδη μπει στον τάκο.

Η ηθοποιός, βέβαια, δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες για «παρεάκι των πέντε», που καθορίζει τις ψηφοφορίες, τονίζοντας πως σε μια ψηφοφορία με την Τζο Μαριδάκη δε θα έφευγε εκείνη, αλλά η καινούργια παίκτρια. Όλα αυτά, τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός έχει σίγουρα κάτι συγκινητικό να τους πει για το αγαπημένο αγώνισμα επικοινωνίας.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share