Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Survivor 5 - Τρόμος στην καλύβα των Μαχητών: Συναγερμός από την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - «Εμφανίστηκε ένα επικίνδυνο...» (video)

Σε σοκ οι παίκτες!

23 Μαρτίου 2022 23:39
Survivor 5 - Τρόμος στην καλύβα των Μαχητών: Συναγερμός από την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - «Εμφανίστηκε ένα επικίνδυνο...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι Μαχητές ήταν αυτοί που κατάφεραν να αναδειχθούν νικητές στο αγώνισμα επάθλου του σημερινού (23/3) επεισοδίου του Survivor 5. Λίγο πριν φύγουν ωστόσο οι παίκτες για να πάνε στα προσωρινά τους καταλύματα, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μία ανησυχητική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, ένα πολύ επικίνδυνο είδος φιδιού εμφανίστηκε στην παραλία όπου βρίσκεται το προσωρινά κατάλυμα των Μπλε και έτσι η παραγωγή αναγκάστηκε να μεταφέρει τις εγκαταστάσεις σε άλλο σημείο του νησιού όπου θα είναι όλοι πιο ασφαλείς.

Θυμίζουμε επίσης τι συνέβη πριν από λίγα λεπτά μεταξύ Τάκη Καραγκούνια και Άρη Σοϊλέδη

Οι Μαχητές αρχικά σοκαρίστηκαν με την ανακοίνωση ωστόσο η αλλαγή περιβάλλοντος και η νίκη στο αγώνισμα τους έκαναν να δουν το νέο κατάλυμα με άλλο μάτι. Μάλιστα μόλις έφτασαν γιόρτασαν με τραγούδια και χορούς.

Απίστευτα νεύρα: «Άντε γ@@ου!» - Άναψαν τα αίματα μεταξύ Σοϊλέδη και Ασημίνας

Κατά τη διάρκεια του σημερινού (23/3) αγωνίσματος του Survivor 5, η Ασημίνα αρπάχτηκε με τον Άρη Σοϊλέδη και μάλιστα η πρώτη θύμωσε τόσο πολύ που ξέχασε τις κάμερες και ότι ξέρει τόσο καιρό για την ευγενή άμιλλα μεταξύ αντιπάλων και έβρισε πολύ άσχημα.

Ο Άρης, ο οποίος φαίνεται να είναι στην τελική πεντάδα, της απάντησε ψύχραιμα να προσέχει τον τρόπο που μιλάει και συνέχισαν το παιχνίδι αφήνοντας πίσω τους το θερμό επεισόδιο...προς το παρόν τουλάχιστον.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share