Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 21/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτοί είναι ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

21 Μαρτίου 2022 20:20
Survivor spoiler 21/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτοί είναι ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 21/03: Αγώνας δεύτερης ασυλίας απόψε και ποια νέα ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει; Διάσημοι ή Μαχητές; Το Athensmagazine.gr σας έχει την απάντηση!

Νέες καταστάσεις στο Survivor 5 αφού ο Ατζούν έφερε τα πάνω κάτω και με την δημιουργία δύο νέων ομάδων προσπαθεί να φέρει εντάσεις και ανατροπές. Προς το παρόν φαίνεται να τα έχει καταφέρει, με τους κόκκινους στη πρώτη μάχη της ασυλίας να χάνουν και να αναγκάζονται να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης βρέθηκε στον τάκο, ενώ ο Γιώργος Κατσαούνης ήταν αυτός που κέρδισε την ατομική ασυλία για την ομάδα του.

Τι θα γίνει όμως σήμερα; Δεύτερος αγώνας ασυλίας ανάμεσα στις δύο νέες ομάδες, με τους μπλε να μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και αν έχουν στόχο να κάνουν το 3/3. Θα τα καταφέρουν ή όχι; Τι αναφέρει το spoiler που έχει στα χέρια του το Athensmagazine.gr;

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

survivor spoiler αποχώρηση

Survivor spoiler 21/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία της εβδομάδας

O ΣΚΑΙ μας έχει δώσει το trailer της ημέρας και μπορούμε να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα. Ο στίβος μάχης είναι αυτός που διεξάγεται στη θάλασσα και τον έχει δει αρκετές φορές φέτος, με διαφορετικό βέβαια στόχο. Ακόμα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια από τις δύο νέες ομάδες θα έχει το προβάδισμα σε έναν τέτοιο στίβο μάχη, όμως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το spoiler και ποια ομάδα κερδίζει.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Athensmagazine.gr απόψε οι νέοι Διάσημοι κάνουν την ανατροπή και πετυχαίνουν τη πρώτη του νίκη ως νέα ομάδα. Θα είναι αυτό όμως αρκετό για να μην αποχωριστούν κάποιον παίκτη τους όμως;

Survivor spoiler 21/03: Αυτοί είναι ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Με τους Διάσημους λοιπόν να επικρατούν των Μαχητών είναι δεδομένο πως θα έχουμε τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι θα είναι αυτοί; Από χτες γνωρίζουμε ότι θα βρίσκεται ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ενώ έχουμε βόμβα με τον τρίτο υποψήφιο που ο Γιώργος Κατσαούνης δίνει την Μυριέλλα Κουρεντή!

Πάμε τώρα στο απέναντι στρατόπεδο. Σύμφωνα με οριστικές πληροφορίες υποψήφιος προς αποχώρηση είναι σίγουρα ο Σπύρος Μαρτίκας, για ακόμα μια φορά, ενώ η μπλε ομάδα δίνει ως υποψήφιο τον Τάκη Καραγκούνια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share