Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 16/03: «Άμα σου αστράψω καμία…» - Ξέφυγε ο καβγάς Τάκη-Ταραμπάνκο κι έπεσε πάνω τους η παραγωγή!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο - Το Athensmagazine.gr σας έχει τις λεπτομέρειες

16 Μαρτίου 2022 09:37
Survivor spoiler 16/03: «Άμα σου αστράψω καμία…» - Ξέφυγε ο καβγάς Τάκη-Ταραμπάνκο κι έπεσε πάνω τους η παραγωγή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τα πράγματα είναι αρκετά… τεταμένα στις δύο παραλίες του Survivor 5 και, ειδικά στην κόκκινη παραλία, ο Τάκης Καραγκούνιας έχει καταφέρει να ανακατέψει τους πάντες με τη στάση και τη συμπεριφορά του, δείχνοντας πως είναι αρκετά ευέξαπτος και αυτό ορισμένες φορές μπορεί να φέρει την κατάσταση στα άκρα.

Ο γνωστός μισθοφόρος, άλλωστε, πρόσφερε μαζί με την παρέα της Ευρυδίκης, της Βρισηίδας και της Κάτιας μια από τις πιο έντονες στιγμές του φετινού ριάλιτι επιβίωσης. Οι τέσσερις, και δη ο Τάκης με τις φωνές του, δημιούργησαν πανικό στο συμβούλιο του νησιού, όπου οι Διάσημοι έπρεπε να ψηφίσουν, με όσα συνέβησαν να διατηρούν την αγωνία στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Τάκης, φυσικά, δεν είχε μείνει μονάχα εκεί. Ο ίδιος θέλησε να… ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με αρκετούς παίκτες, από την ενόχλησή του με τα λόγια του Άρη Σοϊλέδη μέχρι τον τσακωμό με τον Σπύρο Μαρτίκα, μόλις έκλεισαν οι κάμερες, αλλά τελικά δεν περιορίστηκε σε όσα έγιναν στο συμβούλιο.

Survivor spoiler: Παραλίγο «άγριο» επεισόδιο στην παραλία, τους σταμάτησε η παραγωγή

Ο μισθοφόρος ξέφυγε και στην παραλία, όπου η Κάτια Ταραμπάνκο έδειξε στο επόμενο επεισόδιο πόσο την είχε επηρεάσει η συμπεριφορά του Τάκη στο συμβούλιο. Το γνωστό μοντέλο, άλλωστε, είχε μια πολύ έντονη αντιπαράθεση μαζί του, η οποία μαθαίνουμε πως συνεχίστηκε και στην παραλία, με τον Τάκη μάλιστα να την απειλεί.

«Με τραμπούκους σαν εσένα δεν κώλωσα ποτέ, έχω περάσει πολλά στη ζωή μου για να φοβηθώ εσένα, αγροίκε», του φώναξε η Κάτια στη συνέχεια του καβγά τους στην καλύβα. Η αντίδραση του Τάκη, όμως, ήταν πέρα από οτιδήποτε θα μπορούσαμε να περιμένουμε. «Άμα σου αστράψω καμία θα δεις τι θα γίνει και ποιον θα φοβάσαι, ψεύτρα. Όλα για τα φράγκα τα κάνετε», της είπε, με την παραγωγή να επεμβαίνει και να σταματά το γύρισμα, ώστε να τον ηρεμήσει.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας, βέβαια, δεν είχε διάθεση να χειροδικήσει και δε θα το έκανε ποτέ, αλλά η ένταση ήταν τέτοια, που η παραγωγή αποφάσισε να ηρεμήσει λίγο τα πνεύματα, κάτι ενδεικτικό της κατάστασης, που επικρατεί. Τα αποτελέσματα της συμπεριφοράς εκείνης του Τάκη, βέβαια, τα είδαμε αμέσως μετά στα δάκρυα της Κάτιας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share