Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 14/03: «Έτσι κάνουν οι άντρες ρε; Ντροπή σου άθλιε!» - Παραλίγο «ξύλο» για Τάκη και Σοϊλέδη, μπήκε στη μέση η παραγωγή μετά το νέο συμβούλιο

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

14 Μαρτίου 2022 14:48
Survivor spoiler 14/03: «Έτσι κάνουν οι άντρες ρε; Ντροπή σου άθλιε!» - Παραλίγο «ξύλο» για Τάκη και Σοϊλέδη, μπήκε στη μέση η παραγωγή μετά το νέο συμβούλιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η κατάσταση στο Survivor 5 είναι «εύφλεκτη» και αυτό δεν κρύβεται, με το παραμικρό αρνητικό αποτέλεσμα να προκαλεί τριγμούς στις δύο ομάδες και τα συμβούλια να μη μένουν ποτέ αδιάφορα για το τηλεοπτικό κοινό.

Το γύρισμα του σημερινού (14/3) επεισοδίου έχει πραγματοποιηθεί κι έχετε ήδη πάρει μια γεύση από το trailer. Εκεί βλέπουμε τον Τάκη Καραγκούνια να γίνεται έξαλλος με Ευρυδίκη και Βρισηίδα, οι οποίες επιχειρούν να πείσουν τους υπόλοιπους, ότι ο πρώτος επιτέθηκε στη γνωστή επιχειρηματία, λέγοντάς της πως ορθώς ο Βαλάντης της είχε πει την αισχρή ατάκα για την ασθένειά της.

Survivor spoiler: Οι... σπιουνιές του Σοϊλέδη και ο καβγάς με τον Τάκη

Αυτό που δε γνωρίζετε, ενδεχομένως, είναι ότι το συγκεκριμένο συμβούλιο είχε και συνέχεια, μόλις έκλεισαν οι κάμερες κι εμείς σας το μεταφέρουμε πρώτοι. Όπως βλέπετε στο trailer, ο Άρης Σοϊλέδης επιβεβαιώνει στον Γιώργο Λιανό, ότι ο Τάκης πράγματι έχει πει αυτή την φράση, με αποτέλεσμα να τον εξοργίσει.

Κάπως έτσι, αφού πρώτα τσακώθηκε «άγρια» με Ευρυδίκη και Βρισηίδα, ο Τάκης μετά το συμβούλιο κόντεψε να έρθει στα χέρια με το γνωστό ποδοσφαιριστή, κατηγορώντας τον πως λειτουργεί παρασκηνιακά, μεταφέροντας ψεύδη για να δημιουργηθεί μια μη αναστρέψιμη αρνητική του εικόνα.

«Έτσι κάνουν οι άντρες ρε; Συμμαχούν με τους άλλους και λένε ψέματα για να φτιάξουν κλίμα εναντίον όσων δε θέλουν; Ντροπή σου ρε άθλιε, θα βγουν όλα στην φόρα», άρχισε να του φωνάζει στην επιστροφή ο Τάκης. «Έχεις έρθει και μας έχεις κάνει μπάχαλο. Θα έπρεπε να προσέχεις παραπάνω αυτά που λες», του απάντησε ο Σοϊλέδης, με τους δύο να κοντεύουν να «πλακωθούν» και την παραγωγή να μπαίνει στη μέση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share