Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Survivor spoiler 15/03: «Εγώ είμαι συγγνωμάκιας κι εσύ κότα...» - Πανικός μετά το συμβούλιο με Τάκη-Μαρτίκα και «σύρραξη» των δύο ομάδων

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

15 Μαρτίου 2022 13:04
Survivor spoiler 15/03: «Εγώ είμαι συγγνωμάκιας κι εσύ κότα...» - Πανικός μετά το συμβούλιο με Τάκη-Μαρτίκα και «σύρραξη» των δύο ομάδων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Κανονικός... χαμός επικρατεί στο Survivor 5, με το παρασκήνιο από το χθεσινό (14/3) συμβούλιο να είναι έντονο, αφού φαίνεται πως οι παίκτες των δύο ομάδων βρίσκονται σε πολύ έντονη διαμάχη και τα νεύρα δεν μπορούν να κρυφτούν.

Είναι λογικό, άλλωστε, μετά από τόσο καιρό οι συμμετέχοντες να νιώθουν πως βρίσκονται στα όριά τους, με αποτέλεσμα οι τσακωμοί να είναι πολλοί, είτε μεταξύ των ομάδων είτε στις τάξεις τους. Οι έριδες δε σταματούν κι ένα κεντρικό πρόσωπο, ασφαλώς, είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

Από τη μέρα, που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης ο μισθοφόρος, έχει φέρει «θύελλα» στην καλύβα των Διασήμων, με τους Μαχητές επίσης να είναι εκνευρισμένοι μαζί του. Οι αντιδράσεις του σε οτιδήποτε συμβαίνει, άλλωστε, δεν είναι εύκολο να παρακαμφθούν και αυτό φάνηκε ειδικά στο τελευταίο συμβούλιο.

Survivor spoiler: «Θύελλα» με Τάκη και Μαρτίκα - Παραλίγο στα χέρια οι δύο ομάδες

Είναι, άλλωστε, ενδεικτικό πως ο Τάκης κατάφερε να τσακωθεί τόσο με τις συμπαίκτριές του όσο και με τον Σπύρο Μαρτίκα στο τελευταίο επεισόδιο. Με τον φαρμακοποιό, μάλιστα, το «χόντρυνε», καθώς ζήτησε τη δραστηριοποίηση του δικηγόρου του, για να υποβάλει μήνυση προς τον παίκτη της μπλε ομάδας.

Μετά το συμβούλιο, μάλιστα, υπήρξε και συνέχεια. Όταν έκλεισαν οι κάμερες, οι δύο παίκτες ήρθαν κοντά και ο Σπύρος άρχισε να κοροϊδεύει τον Τάκη. «Κοίτα τον συγγνωμάκια, που θέλει να μας κάνει και μήνυση», άρχισε να του λέει.

Ο Τάκης, όμως, βγήκε στην αντεπίθεση, μέσα στις παράλληλες απειλές του για αποχώρηση. «Εγώ είμαι συγγνωμάκιας, αλλά εσύ είσαι κότα, όπως όλοι εδώ μέσα. Είστε φοβεροί ηθοποιοί, θα δείτε όμως στην πορεία σας πού θα βγει η συμπεριφορά σας», του απάντησε, πλησιάζοντάς τον επικίνδυνα, με αποτέλεσμα σχεδόν τη «σύρραξη» των δύο πλευρών, προτού παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share