Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 11/03: «Πού νομίζεις ότι ήρθες κορίτσι μου; Θα πας σπιτάκι σου» - «Σκοτώθηκαν» στην καλύβα Ασημίνα και Τζο

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

11 Μαρτίου 2022 19:10
Survivor spoiler 11/03: «Πού νομίζεις ότι ήρθες κορίτσι μου; Θα πας σπιτάκι σου» - «Σκοτώθηκαν» στην καλύβα Ασημίνα και Τζο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τα... μαχαίρια βγαίνουν με κάθε αφορμή στο Survivor 5, με τις κλίκες σε κάθε ομάδα να έχουν ξεκαθαριστεί ως προς το ποιες είναι και, από αυτό το σημείο κι έπειτα, να επιδίδονται σε έναν «πόλεμο» για το ποια θα επιβιώσει στην κρίση του κοινού.

Ένας άνθρωπος, που ήταν σχετικά πιο ήσυχος από τους υπόλοιπους, ο Γιάννης Τσολάκης, αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, με τις κλίκες των Μαχητών να μη σημειώνουν ουσιαστικά απώλειες, αλλά το τέλος του Σάββα Κάλφα στενεύει, θα έλεγε κανείς, τον κλοιό γύρω από τον Μαρτίκα και τα νέα του σχέδια.

Μέσα σε όλα αυτά, νέοι παίκτες έχουν μπει στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ κι έχουν προκαλέσει αναστάτωση ως προς τη στάση, που ενδεχομένως θα κρατήσουν και το ποια πλευρά θα διαλέξουν, ώστε να συστρατευθούν μαζί της. Και η Τζο Μαριδάκη δείχνει να έχει κάνει την επιλογή της, τουλάχιστον ως προς το ποιους... δε συμπαθεί.

Survivor spoiler: Ο δυναμισμός της Τζο και ο καβγάς με την Ασημίνα

Η Κρητικιά παίκτρια δεν έχασε την ευκαιρία να «λούσει» με χαρακτηρισμούς τον Γιώργο Κατσαούνη, κάνοντάς του επίθεση και μιλώντας του για ηττοπάθεια ως προς την αγωνιστικότητά του, ενώ πολλές φορές μιλά για τους αδύναμους άνδρες έναντι των ισχυρών γυναικών.

Η στάση της αυτή, όμως, δεν αρέσει σε άλλους, που τα έχουν καλά με τον αγρότη. Και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, γνωστή για το «εκρηκτικό» της ταμπεραμέντο, δεν έχασε την ευκαιρία να της δείξει, ότι αυτή κάνει κουμάντο στην παραλία με τη δική της κλίκα.

«Πού νομίζεις ότι ήρθες κορίτσι μου; Ήρθες και νομίζεις ότι μπορείς να μας λες ό,τι θέλεις; Κάτσε να χάσουμε καμιά ασυλία και θα δεις πότε θα πας σπιτάκι σου», της φώναξε στην παραλία κι ενώ οι κάμερες είχαν κλείσει, σε μια τρομερή της επίθεση.

«Εγώ θα λέω αυτό που θέλω. Δε με τρομάζεις εσύ ούτε κανείς. Αν εσείς δε θέλετε να αγωνίζεστε και να κάνετε δημόσιες σχέσεις, είναι δικό σας πρόβλημα και θα το βρείτε μπροστά σας», της απάντησε η Τζο, που δείχνει να έχει μπει... με πολύ τσαμπουκά στο Survivor, έτοιμη να χαράξει το δικό της δρόμο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share