Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 10/03: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας - Η ανατροπή και η πολύ μικρή διαφορά!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

10 Μαρτίου 2022 08:21
Survivor spoiler 10/03: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας - Η ανατροπή και η πολύ μικρή διαφορά!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 10/03: Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί ο Σάββας Κάλφας, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την αποχώρησή του από το παιχνίδι και να παγώνει Διάσημους και Μαχητές.

Ο Σάββας Κάλφας συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η διαφορά ήταν ελάχιστη με έναν ακόμα συμπαίκτη του! Ποιος ήταν αυτός; Η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Πληροφορίες αναφέρουν πως η παίκτρια των Μαχητών ήταν το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει και σε μεγάλα διαστήματα της live ψηφοφορίας ήταν τελευταία. Ωστόσο στο φινάλε έγινε η ανατροπή αφού ξαφνικά σταμάτησε το κοινό να ψηφίζει τον Σάββα με αποτέλεσμα να τον προσπεράσει η Σταυρούλα στο φινάλε!

Survivor spoiler 10/03: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα! Ποια τα ποσοστά της αποχώρησης;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο βασιλιάς της κάλπης! Ο άνθρωπος καλείται να ξεπεράσει φέτος και τον Τριαντάφυλλο στις υποψηφιότητες, τις οποίες κατάφερε να παραμείνει και φαίνεται πως έχει πολλά "ψωμιά" ακόμα στο Survivor 5 και τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler 10/03: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας - Η ανατροπή και η πολύ μικρή διαφορά!

Ο φαρμακοποιός της παρέας συγκέντρωσε το απίστευτο ποσοστό του 70% (στο περίπου) δείχνοντας πως αποτελεί ένα από τα μεγάλα εμπόδια κάθε δυνατού παίκτη που θέλει να φτάσει μέχρι τέλους. Όσον αφορά τους άλλους δύο υποψήφιους, μοιράστηκαν από το 15% με τον Σάββα Κάλφα να έχει ελάχιστη διαφορά από την Σταυρούλα Χευσαείδη!

Μάλιστα φήμες θέλουν η διαφορά να είναι μικρότερη των 200 ψήφων, κάτι που δείχνει πως και η Σταυρούλα δεν έχει κάποια ιδιαίτερα δυναμική στο τηλεοπτικό κοινό και πως στις επόμενες υποψηφιότητές της θα είναι από τα φαβορί για να αποχωρήσει. Προς το παρόν παρέμεινε και αναμένουμε να δούμε τι εντάσεις θα υπάρξουν με την Ασημίνα και την παρέα της στα επόμενα επεισόδια, κάτι που θα καταλάβουμε και από το trailer του Σαββάτου (12/03) που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ώρες. Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share