Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 09/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί - Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

9 Μαρτίου 2022 20:25
Survivor spoiler 09/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί - Είναι ήδη στο ξενοδοχείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 08/03: Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor 5 με τους Μαχητές να χάνουν και τους δύο αγώνες και να έχουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση!

Όπως ήταν λογικό ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ μετά τα τελευταία περιστατικά στην ψηφοφορία μπαίνει και η Σταυρούλα Χρυσαείδη, ως υποψήφια από την Μαίη που κέρδισε την ατομική ασυλία της μπλε ομάδας! Όσο για τον τρίτο υποψήφιο, αυτόν που βγήκε δηλαδή από την κάλπη την Δευτέρα (07/03) είναι ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος βρίσκεται σ' αυτή την θέση για πρώτη φορά.

Ο Σάββας δεν θα πάρει με καλό μάτι την υποψηφιότητά του και απορούμε γιατί, καθώς αγωνιστικά αυτός και ο Σπύρος είναι οι χειρότεροι παίκτες της ομάδας, κάτι που αποκάλυψε και ο Γιώργος Λιανός την Κυριακή στο συμβούλιο, όπου παρουσίασε τα στατιστικά των παικτών μέχρι σήμερα.

Εκεί στη κορυφή βρίσκεται η Σταυρούλα Χρυσαείδη, ωστόσο αυτό δεν είναι ικανό να την βγάλει από την θέση της υποψήφιας, αφού οι αποκαλύψεις για το όσα έλεγε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου εκτός Survivor, την έβγαλαν στον τάκο.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Survivor spoiler 08/03: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει αύριο

undefined

Αρχικά να τονίσουμε πως τα γυρίσματα της αποχώρησης έχουν πραγματοποιηθεί και γνωρίζουμε πως εκτός Survivor θα βρεθεί η Σάββας Κάλφας, παρότι δεν φάνταζε ως το φαβορί για αποχώρηση, σε αντίθεση με την Σταυρούλα Χρυσαειδή!

Survivor spoiler 08/03, ΑΔΙΚΟ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share