Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 03/03: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Έκπληξη στη πρώτη θέση

Αποκλειστικό!

3 Μαρτίου 2022 08:20
Survivor spoiler 03/03: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Έκπληξη στη πρώτη θέση
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 03/03: Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί ο Γιάννης Τσολάκης, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr εδώ και μέρες!

Συγκεκριμένα πριν δέκα περίπου μέρες είχατε διαβάσει σε μας πως ο παίκτης των Μαχητών είχε ζητήσει να αποχωρήσει από το Survivor καθώς δεν άντεχε άλλο την πείνα, ενώ υπήρχε και ανησυχία για την υγεία του, αφού είχε μείνει "σκελετός"!

Τελικά βγήκε υποψήφιος και κατάφερε να πετύχει την... έξοδό του από το Survivor! Υπόλοιποι υποψήφιοι; Η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Μυριέλλα Κουρεντή από τους Διάσημους καθώς και ο Σπύρος Μαρτίκας από τους Μαχητές! Ποια ήταν όμως τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας;

Survivor spoiler 04/03: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Έκπληξη στη πρώτη θέση

Survivor spoiler 03/03: Ποιος βγήκε πρώτος, ποιος την γλίτωσε την τελευταία στιγμή

Η ψηφοφορία λοιπόν μίλησε για ακόμα μια φορά και απέδειξε πως ο Σπύρος Μαρτίκας έχει μεγάλη δυναμική έξω και δύσκολα θα αποχωρήσει σύντομα. Κι αυτό γιατί για ακόμα μια φορά βρέθηκε στη κορυφή της ψηφοφορίας, ωστόσο πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο φαρμακοποιός και τα δύο κορίτσια των Διασήμων ήταν αρκετά κοντά και οι τρεις, με τον Γιάννη Τσολάκη να παίρνει ελάχιστες ψήφους και να βγαίνει πανηγυρικά τελευταίος.

Πάντως σενάρια θέλουν τον Πυροσβέστη να είχε ζητήσει από την παραγωγή να επικοινωνήσει με την οικογένειά του και να ζητήσει να μην τον ψηφίσουν αφού ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι! Έτσι κι έγινε... Όσο για τα ποσοστά, ο Σπύρος Μαρτίκας έχει πάρει γύρο στο 30%, η Μυριέλλα Βρισηίδα βγήκε δεύτερη με περίπου 28% και η Βρισηίδα τρίτη με ένα ποσοστό κοντά στο 26%! Οπότε το 16% που περίσσεψε πήγε στον Γιάννη Τσολάκη, κι αυτό αποκλειστικά από τηλεθεατές αφού οι δικοί του άνθρωποι δεν τον ψήφισαν...

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share