Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 05/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή, αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε κλικ!

5 Μαρτίου 2022 20:52
Survivor spoiler 05/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 το βλέπουμε πια... έξι φορές την εβδομάδα, αφού τις Πέμπτες υπάρχουν και τα «παιχνίδια της Καραϊβικής», αλλά φυσικά τα σοβαρά αρχίζον κάθε Σάββατο, όπως και σήμερα (5/3), με τις δύο ομάδες να παλεύουν για το πρώτο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας.

Οι τελευταίες εβδομάδες έφεραν αλλαγές στις δύο ομάδες και φαίνεται, ότι έχουν ευνοήσει τους Μαχητές. Η μπλε ομάδα είναι σαφέστατα ανώτερη, έχει σαρώσει όλα σχεδόν τα έπαθλα, αφού το ένα χαμένο της ασυλίας έφερε αποχώρηση στο δικό της «στρατόπεδο», αλλά ενδέχεται να δούμε κι άλλες ανατροπές.

Οι Διάσημοι αναμένεται να δουν να προστίθεται άλλος ένας παίκτης στο δυναμικό τους και μένει να φανεί το κατά πόσο μπορεί να τους στηρίξει στην προσπάθεια να επανέλθουν στις επιτυχίες με μια σταθερότητα, αλλάζοντας και πάλι τα δεδομένα σε ένα ανατρεπτικό φέτος αγωνιστικά ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Σε κάθε περίπτωση, όλα αναμένεται να φανούν από σήμερα (5/3), με την μπλε και την κόκκινη ομάδα να παλεύουν για το πρώτο έπαθλο φαγητού, το οποίο ασφαλώς έχει τη δική του σημασία, αφού ο νικητής παίρνει ένα προβάδισμα για τις δύο ασυλίες, που ακολουθούν.

Ποια ομάδα, όμως, θα πάρει αυτό το έπαθλο; Σύμφωνα με οριστικές πληροφορίες, οι Μαχητές είναι αυτοί, που επικρατούν στο αγώνισμα και για ακόμη μια φορά αναγκάζουν τους Διάσημους... στην γκρίνια και τον προβληματισμό πριν από τις δύο ασυλίες, καθιστώντας τους πως αυτοί είναι πια τα αφεντικά στο νησί.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share