Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ο νέος παίκτης των Διασήμων!

Όλα στη φόρα!

4 Μαρτίου 2022 12:57
Survivor spoiler: Ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ο νέος παίκτης των Διασήμων!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Δύο νέοι παίκτες μπαίνουν στο Survivor 5 το Σάββατο (05/03) και το Athensmagazine.gr σας τους έχει αποκαλύψει!

Πρόκειται για την Τζο Μαριδάκη που θα μπει στους Μαχητές και τον Στάθη Σχίζα που θα μπει στους Διασήμους! Και αν την πρώτη την ακούμε πρώτη φορά, αυτό δεν ισχύει για το αγόρι της παρέας! Ποιος είναι ο Στάθης Σχίζας; Επιχειρηματίας που τα Μέσα τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μετά τον χωρισμό της!

Τι ανέφεραν δημοσιεύματα του περασμένου Νοεμβρίου;

Ακολουθεί δημοσίευμα του Ok: "Τη δική του «απάντηση» σε όσους τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έδωσε ο επιχειρηματίας Στάθης Σχίζας. Οι δυο τους είναι καλοί φίλοι, όπως αποκάλυψε και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά η φιλία τους φαίνεται πως παρεξηγήθηκε από κάποιους. Έτσι ο Στάθης Σχίζας έδωσε με ένα post του, την απάντησή του στις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Η φημολογία ξεκίνησε μετά από κοινή εμφάνιση τους στο νυχτερινό μαγαζί Dames, όπου είχε live εμφάνιση ο Θάνος Πετρέλης. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε εκεί για να στηρίξει τον συμπάικτη της από το J2US. Και συναντήθηκε με τον Στάθη Σχίζα που έχει μετοχές στο μαγαζί.

Μιλώντας στις κάμερες, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δέχθηκε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή. Η ίδια είχε αναφέρει για όσους τη θέλουν ζευγάρι με τον Στάθη Σχίζα το εξής: «Η αλήθεια είναι ότι τον γνωρίζω τον Στάθη πάρα πολλά χρόνια γιατί είναι και συνεργάτης μου. Όπως γνωρίζετε όλοι έχω e-shop με ρούχα και ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει την μεταφορική. Έχει την κούριερ με την οποία μεταφέρω τα πράγματα στην Αθήνα αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα και αυτό είναι όλο. Προφανώς επειδή τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια με κάλεσε και στην έναρξη του μαγαζιού του και πήγα εννοείται και τον στηρίζω».

Με τη σειρά του ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Είναι αστείο πώς οι άνθρωποι που σε ξέρουν λίγο, μιλούν τόσο πολύ για εσένα», ανέφερε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share