Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ποζάρει αγκαλιά με τη Μυριέλλα Κουρεντή - Η κίνηση του Βαλάντη

Το μήνυμα του δημοσιογράφου

3 Μαρτίου 2022 23:33
Survivor 5 - Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ποζάρει αγκαλιά με τη Μυριέλλα Κουρεντή - Η κίνηση του Βαλάντη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από μερικές εβδομάδες, το ταξίδι του Λάμπρου Κωνσταντάρα στο Survivor 5 έφτασε στο τέλος του και οι δυο από τις συμπαίκτριες της που στεναχωρήθηκαν περισσότερο, ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου οι οποίες έκλαψαν με… μαύρο δάκρυ.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Αθηνά Ευμορφιάδη: Η αποκάλυψη που έκανε για το ριάλιτι επιβίωσης

Ο δημοσιογράφος, μπορεί να επέστρεψε στην Ελλάδα και να έχει επιστρέψει στους ρυθμούς που είχε προ Survivor, συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο αφού εκεί έκανε ορισμένες δυνατές φιλίες.

Πριν από λίγη ώρα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram μια φωτογραφία την οποία τράβηξε με το κινητό του στον Άγιο Δομίνικο λίγο πριν ξεκινήσει και επίσημα το ταξίδι του στο Survivor.

Στη φωτογραφία απαθανατίζεται ο ίδιος με τη Μυριέλλα Κουρεντή και πίσω τους ο Βαλάντης.

«Η τελευταία φωτογραφία που τράβηξα πριν παραδώσω το κινητό μου στην παραγωγή του Survivor. Ξημερώματα 21.12.21 με την Μυριέλλα Κουρεντή και τον Βαλάντη photobomber! Ολοι γιομάτοι και ανήξεροι τι μας ξημερώνει», έγραψε στη λεζάντα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Survivor spoiler: Ζουζουνίσματα Ευρυδίκης - Τάκη! Είναι το νέο ζευγάρι του Survivor;

Survivor spoiler 03/03: Μπορεί να μην έχουμε επεισόδιο για το Survivor 5 για δύο μέρες, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τσολάκη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τελείωσαν και τα παρασκήνια από τον Άγιο Δομίνικο.

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν έχει παρατηρηθεί ένα φλερτ στην παραλία των Διασήμων, το οποίο θα δούμε περισσότερο και στα υπόλοιπα επεισόδια σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στον Άγιο Δομίνικο. Συγκεκριμένα Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Τάκης Καραγκούνιας φαίνεται να έχουν έρθει αρκετά κοντά και ένα φλερτ έχει δημιουργηθεί από την πλευρά του Μισθοφόρου.

Κάπου εδώ να πούμε, επειδή πολλοί θα απορείτε, πως ο Τάκης παρότι έχει παιδί δεν είναι παντρεμένος, αφού έχει πάρει διαζύγιο από την πρώην γυναίκα του. Την ίδια ώρα και η Ευρυδίκη μπήκε ως ελεύθερη στο Survivor και τα παιδιά έχουν κάθε ελεύθερο να φλερτάρουν. Φυσικά υπάρχει μια διαφορά ηλικίας, η οποία δεν είναι ικανή να σταματήσει κάτι ερωτικό ανάμεσα στους δύο συμπαίκτες.

Η αλήθεια είναι πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Αθηνάς Ευμορφιάδη, δεν είναι κοντά με κάποιον συμπαίκτη της και είναι λογικό να κάνει περισσότερο παρέα μ' όλα τα παιδιά, από την στιγμή που δεν ανήκει σε κάποια κλίκα.

Πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως ο Τάκης έχει προσεγγίσει την Ευρυδίκη, η οποία δείχνει γοητευμένη από το ενδιαφέρον του συμπαίκτη της αλλά μέχρι εκεί. Προς το παρόν τουλάχιστον... Τι λέτε; Θα σας ταίριαζαν σαν ζευγάρι ή πάμε για άλλα;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share