Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Αθηνά Ευμορφιάδη: Η αποκάλυψη που έκανε για το ριάλιτι επιβίωσης (Video)

Δείτε τι εξομολογήθηκε

3 Μαρτίου 2022 22:00
Survivor 5 - Αθηνά Ευμορφιάδη: Η αποκάλυψη που έκανε για το ριάλιτι επιβίωσης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί η Αθηνά Ευμορφιάδη. Η αθλήτρια πριν λίγες εβδομάδες αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και πλέον περνά αρκετό χρόνο μαζί με την κόρη της και τον σύντροφό της.

Σε Q&A που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απάντησε σε διάφορες απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Ζουζουνίσματα Ευρυδίκης - Τάκη! Είναι το νέο ζευγάρι του Survivor;

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τα κιλά που έχασε στο Survivor.

«Είχα πάρει 6 κιλά για να μπω στο παιχνίδι είναι η αλήθεια. Έχασα συνολικά 9 κιλά. Όταν είδα το πρόσωπο μου σοκαρίστηκα, είχα αδυνατήσει πάρα πολύ. Η τηλεόραση σου δίνει 10 κιλά συν, οπότε δεν φαίνεται αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Άναυδοι άπαντες στον ΣΚΑΪ με τα τελευταία νέα στο Survivor 5 - Δεν το περίμεναν

Το Survivor 5 συνεχίζεται με το ενδιαφέρον αμείωτο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και μπορεί να μη σημειώνει τα ίδια νούμερα με τα περσινά, αλλά σίγουρα έχει διατηρήσει το δικό του φανατικό κοινό.

Το ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται στον πέμπτο του κύκλο και, σε αρκετές περιπτώσεις, υπάρχει και το στοιχείο της κόπωσης των τηλεθεατών, αλλά φέτος το κανάλι και η παραγωγή έχουν φροντίσει, ώστε το πρότζεκτ τους να σταθεί αξιοπρεπώς σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Η... τρέλα του «Σασμού», άλλωστε, δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί, ενώ το MasterChef επελαύνει, αλλά χθες (2/3) το Survivor έδειξε πως έχει ισχυρά στεγανά στην τηλεθέαση, έχοντας τα ίδια ουσιαστικά νούμερα με την προηγούμενη φορά.

Συγκεκριμένα, από το προηγούμενο 16.4%, το επεισόδιο της Τετάρτης με την τελευταία αποχώρηση είχε 16.3% στο δυναμικό κοινό, δείχνοντας πως το ριάλιτι αποτελεί μια δεύτερη υπολογίσιμη δύναμη, πάνω από το MasterChef και τη «Γη της Ελιάς».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share