Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 03/03: Βρισηίδα και Μυριέλλα στους Μαχητές, Σταυρούλα και Μαρτίκας στους Διασήμους!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

3 Μαρτίου 2022 11:20
Survivor spoiler 03/03: Βρισηίδα και Μυριέλλα στους Μαχητές, Σταυρούλα και Μαρτίκας στους Διασήμους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 03/03: Μεγάλη αποκάλυψη για το Survivor 5 από το Athensmagazine.gr σχετικά με την αλλαγή ομάδων!

Το Survivor 5 είναι το παιχνίδι των ανατροπών και ακόμα μια μας περιμένει τις επόμενες μέρες. Μπορεί δημιουργία νέων ομάδων από την αρχή να μην έχουμε, όμως φαίνεται πως θα έχουμε ανακατατάξεις! Ο λόγος είναι πως οι Μαχητές πλέον έχουν ξεφύγει, καθώς με τις νέες προσθήκες έχουν δυναμώσει αρκετά και δεν φαίνεται πως θα χάνουν εύκολα από εδώ και στο εξής. Έτσι οι Διάσημοι θα πρέπει κάτι να κάνουν. Και φαίνεται πως την λύση θα την βρει η παραγωγή.

Survivor spoiler 03/03: Θα αλλάξουν ή όχι οι ομάδες;

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr η παραγωγή σ' ένα από τα επόμενα συμβούλια θα ζητήσει από τους Διασήμους να ψηφίσει ώστε να παραχωρήσει δύο παίκτες στους Μαχητές και αντίστοιχα οι Μαχητές να δώσουν δύο στους Διάσημους.

Survivor spoiler 03/03: Βρισηίδα και Μυριέλλα στους Μαχητές, Σταυρούλα και Μαίη στους Διασήμους!

Εφόσον επαληθευτεί η πληροφορία αυτή θα έχουμε στην ουσία δύο μεταγραφές - ανταλλαγές μεταξύ Διασήμων και Μαχητών και όχι δημιουργία νέων ομάδων από την αρχή. Και αυτό θα φέρει και εντάσεις αφού σίγουρα η έχθρα ανάμεσα σε άτομα που θα ψηφίσουν συμπαίκτες τους να φύγουν από την ομάδα θα μεγαλώσει.

Αν λοιπόν γίνει αυτό θεωρείται δεδομένο πως οι Διάσημοι πιθανότατα θα ψηφίσουν Βρισηίδα και Μυριέλλα να πάνε στους Μαχητές, αφού ήταν και οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση και από την πλευρά τους οι Μαχητές πιθανότατα θα δώσουν την Σταυρούλα, που έχει λίγες μέρες στο νησί και τον Σπύρο Μαρτίκα, τον οποίο προσπαθούν να ξεφορτωθούν! Δεν ξέρουμε αν μια τέτοια εξέλιξη θα ευνοήσει τους Διασήμους, ωστόσο σίγουρα θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, ειδικά αν ο Σπύρος Μαρτίκας αλλάξει μπαντάνα και ντυθεί στα κόκκινα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς μέσα στην ημέρα θα σας έχει περισσότερες εξελίξεις σχετικά με την πιθανή ανακατάταξη στις δύο ομάδες. Υπομονή λίγες μέρες ακόμα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share