Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου! (Video)

Με σκορ 10-7!

2 Μαρτίου 2022 23:48
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου έπαιξαν στο αποψινό 2/3 επεισόδιο του Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν το φαγητό, μιας και η πείνα τους έχει "χτυπήσει" κόκκινο.

Ωστόσο, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10 - 7 ήταν οι Μαχητές! Παράλληλα, στο αποψινό 2/3 επεισόδιο του Survivor 5, είδαμε την Βρισηίδα Ανδριώτου να αναφέρει λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα επάθλου πως θα ήθελε να πάει στην ομάδα των Μαχητών!

Survivor 5: Η Ασημίνα με δάκρυα στα μάτια μίλησε ανοιχτά για τον Χρήστο Δάντη - «Είμαστε 3 χρόνια...»

Όπως είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5, η ομάδα των Μαχητών κατάφερε να κερδίσει το αγώνισμα επικοινωνίας. Έτσι, η Ασημίνα είχε την ευκαιρία να δει τα μηνύματα που της είχε στείλει ο αγαπημένος της, Χρήστος Δάντης ο οποίος της στηρίζει! Μια ακόμη εβδομάδα τελειώνει στο Survivor 5, το οποίο κοντεύει να φτάσει τους 2.5 μήνες προβολής του μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με τη μέρα αυτή (2/3) να έχει μεν ως πρώτο θέμα την αποχώρηση, αλλά να προσφέρει και... τη γλύκα ενός γεύματος.

Όπως είδαμε λοιπόν, η ίδια ξέσπασε σε κλάματα ωστόσο η συναισθηματική της φόρτιση δεν σταμάτησε εκεί μιας και πριν από λίγα λεπτά την είδαμε να ξεσπά πάλι αφού ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Ήταν ένα μήνυμα που το περίμενε αρκετό καιρό. Είμαστε 3 χρόνια με τον Χρήστο».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share