Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 02/03: ANATΡΟΠΗ; Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

2 Μαρτίου 2022 20:39
Survivor spoiler 02/03: ANATΡΟΠΗ; Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μια ακόμη εβδομάδα τελειώνει στο Survivor 5, το οποίο κοντεύει να φτάσει τους 2.5 μήνες προβολής του μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με τη μέρα αυτή (2/3) να έχει μεν ως πρώτο θέμα την αποχώρηση, αλλά να προσφέρει και... τη γλύκα ενός γεύματος.

Οι τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν βρει κυρίαρχους τους Μαχητές στο στίβο μάχης, απομακρύνοντας ένα διάστημα την προηγούμενη και παίρνοντας τα περισσότερα έπαθλα στην τρέχουσα. Τελικά, όμως, αναγκάστηκαν επίσης να ψηφίσουν παίικτη προς αποχώρηση κι εμείς γνωρίζουμε ήδη το ποιος θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, παίρνοντας το αεροπλάνο για Ελλάδα.

Survivor spoiler: Η ομάδα που παίρνει το έπαθλο

Πριν από την κρίσιμη αυτήν ώρα, όμως, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για ένα αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό. Η αλήθεια είναι, ότι μετά το μεγάλο σερί των Διασήμων, η μπλε ομάδα έχει καταφέρει με τη σειρά της να κυριαρχήσει, βγάζοντας ανωτερότητα.

Αυτό φαίνεται, άλλωστε, από το γεγονός ότι έχουν κερδίσει σε όλα τα αγωνίσματα της εβδομάδας πλην μονάχα της δεύτερης ασυλίας, η οποία τους έθεσε σε δύσκολη θέση. Αυτό δεν αναιρεί, ότι βρίσκονται σε μια περίοδο φόρμας και η κόκκινη ομάδα σε μια αντίστοιχη... πείνας.

Ποια, όμως, θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού, με το οποίο θα κλείσει αυτή η εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης; Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, οι Μαχητές συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό και θα νικήσουν για ακόμη μια φορά, αναγκάζοντας τους Διάσημους να παραμένουν χωρίς φαγητό και κερδίζοντας ακόμη περισσότερο έδαφος, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.

Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώνονται από το spoiler της ημέρας και νικητές είναι ξανά οι Μαχητές!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share